Νάξος: Ειδική Συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για την 3η Λογοδοσία της δημοτικής Αρχής

Newsroom.
19/06/2024 07:18
 
 
 

Στις 28 Ιουνίου 2024, Παρασκευή και ώρα 19:30 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί η ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, με στόχο την 3η Λογοδοσία της Δημοτικής Αρχής για το δίμηνο Μαΐου – Ιουνίου 2024.

Η συνεδρίαση θα διεξαχθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, δίνοντας τη δυνατότητα συμμετοχής τόσο δια ζώσης όσο και μέσω τηλεδιάσκεψης.

Στη συνεδρίαση καλούνται να συμμετάσχουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι Πρόεδροι Συμβουλίων Δημοτικών Κοινοτήτων και οι Πρόεδροι Δημοτικών Κοινοτήτων. Όσοι επιθυμούν να θέσουν ένα θέμα προς συζήτηση, μπορούν να το υποβάλουν στη Γραμματεία του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων μέχρι την Τρίτη 25 Ιουνίου 2024 και ώρα 15:00 μ.μ.

Η πρόσκληση:

Ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, δια ζώσης ή και με τηλεδιάσκεψη, για την 3η Λογοδοσία της Δημοτικής Αρχής για το δίμηνο Mαΐου – Ιουνίου 2024, η οποία θα διεξαχθεί την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024 και ώρα 19:30 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι Πρόεδροι Συμβουλίων Δημοτικών Κοινοτήτων και οι Πρόεδροι Δημοτικών Κοινοτήτων που το επιθυμούν, μπορούν να θέσουν ένα θέμα ο καθένας προς συζήτηση έως και την 25η Ιουνίου 2024 ημέρα Τρίτη και ώρα 15:00μ.μ στη Γραμματεία του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 86 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*