Λαλά Σαλμά: Στη Μύκονο η πριγκίπισσα του Μαρόκου – Το τεράστιο κομβόι των πολυτελών αυτοκινήτων (video)

Newsroom
07/07/2024 22:43
 
 
 

 

Για διακοπές στη Μύκονο βρίσκεται η πριγκίπισσα του Μαρόκου, Λαλά Σαλμά, μαζί με τον γιο της, διάδοχο του θρόνου, Μουλαΐ Χασάν.

Όπως αναφέρει το Mykonos Live Tv, οι υψηλοί επισκέπτες έφτασαν στο νησί των ανέμων με το αεροπλάνο της γραμμής και όχι με το βασιλικό learjet.

Ωστόσο, εντύπωση προκάλεσε το τεράστιο κομβόι υπερπολυτελών αυτοκινήτων που ξεκίνησε από την πίστα του αεροδρομίου και συνόδευσε την πριγκίπισσα και τον γιο της στη βίλα που έχουν νοικιάσει.

Τα δέκα από τα αυτά οχήματα χρησιμοποιήθηκαν μόνο για μεταφέρουν τις αποσκευές τους!

Το βράδυ της άφιξής τους στη Μύκονο η πρώτη κυρία του Μαρόκου και ο γιος της απόλαυσαν τη βόλτα τους στα γραφικά σοκάκια όπου τους κατέγραψε η κάμερα.Ήταν ντυμένοι casual και αν δεν συνοδεύονταν από τους κουστουμαρισμένους άνδρες της προσωπικής τους ασφάλειας θα νόμιζε κανείς ότι ήταν απλοί τουρίστες.

 Ποια είναι η πριγκίπισσα Λαλά Σαλμά

Η πριγκίπισσα Λαλά Σαλμά ήταν παντρεμένη επί 16 χρόνια με τον βασιλιά του Μαρόκο, Μοχάμεντ IV. Οι δυο τους γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια ενός ιδιωτικού πάρτι το 1999.

Είναι η πρώτη σύζυγος Μαροκινού κυβερνήτη που έχει αναγνωριστεί δημόσια και της έχει δοθεί βασιλικός τίτλος.

Το 2018 χώρισε, διατηρώντας όμως τον τίτλο της πρώην βασίλισσας-πριγκίπισσας, αφού είναι η μητέρα του διαδόχου Μουλαΐ Χασάν.

Η Λαλά Σαλμά έχει διατηρήσει αρκετά χαμηλό προφίλ ως πριγκίπισσα του Μαρόκου, αν και είναι πιο κοσμική από τους προκατόχους της. Υποστηρίζει τις ενώσεις καρκίνου και το Φεστιβάλ Μουσικής Φεζ.

Η Σαλμά εκπροσώπησε τον Βασιλιά και το Μαρόκο σε συναντήσεις και συγκεντρώσεις στη Σαουδική Αραβία, την Ιαπωνία, την Ταϊλάνδη, το Ισραήλ, την Τυνησία και τη Γαλλία. Στις 29 Απριλίου 2011, παρευρέθηκε στο γάμο του Πρίγκιπα Γουίλιαμ, του Δούκα του Κέιμπριτζ και της Κέιτ Μίντλετον.

Παρευρέθηκε επίσης στο γάμο του Γουλιέλμου, του κληρονομικού μεγάλου δούκα του Λουξεμβούργου και της κόμισσας Στεφανίας του Λανουά το 2012 και το 2013 στη στέψη του βασιλιά Willem-Alexander.

Η πριγκίπισσα ίδρυσε μια ένωση πρόληψης καρκίνου στο Μαρόκο. Δημιούργησε το Ίδρυμα Lalla Salma – Πρόληψη και Θεραπεία του Καρκίνου και συμμετείχε επίσης στην πρόληψη του HIV / AIDS στην Αφρική.

Το 2006, διορίστηκε πρέσβης καλής θέλησης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για τη Φροντίδα, την Προαγωγή και την Πρόληψη του Καρκίνου. Εκτός από την πρόληψη του καρκίνου και της πρόληψης του HIV / AIDS, υποστηρίζει και ενθαρρύνει τη χειραφέτηση των γυναικών.

Πηγή: thetoc

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 227 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*