Φίλιππος Φόρτωμας: Περιοδεία σε Σύρο, Νάξο, Πάρο και Αντίπαρο

Newsroom.
18/07/2024 18:29
 
 
 

Περιοδεία πραγματοποιεί από την περασμένη Παρασκευή, ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας στα νησιά του νομού.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Φόρτωμας επισκέφθηκε τη Σύρο, τη Νάξο, την Αντίπαρο και την Πάρο, πραγματοποιώντας σειρά συναντήσεων εργασίας με τοπικούς φορείς, στο πλαίσιο των συνεχών και αδιάλειπτων επαφών που διατηρεί με τις τοπικές αρχές.

Στη Σύρο, σε συνέχεια συναντήσεων που είχε με πολίτες στο γραφείο του, παρευρέθηκε στην Επισκοπική Θεία Λειτουργία για την Ιερά Καρδία του Ιησού στον Γαλησσά και στο πανηγύρι που διοργάνωσε η τοπική κοινότητα. Είχε τη δυνατότητα να συναντήσει από κοντά φίλους και συναγωνιστές αλλά και κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής, και να ανταλλάξει ευχές.

Στη συνέχεια, την επόμενη ημέρα Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Ιουλίου, μετέβη στη Νάξο για τις διήμερες εορταστικές εκδηλώσεις της Ιεράς Μητρόπολης Παροναξίας, προς τιμήν του Αγίου Νικοδήμου, πολιούχου της Χώρας Νάξου. Στο πλαίσιο της παρουσίας του στο νησί,  συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Δημήτρη Λιανό και τον Έπαρχο Νάξου κ. Γιάννη Μαργαρίτη.

Επόμενος σταθμός της περιοδείας του κ. Φόρτωμα ήταν η Αντίπαρος, όπου την Τρίτη 16 Ιουλίου παρακολούθησε τον Εσπερινό για τον εορτασμό της Αγίας Μαρίνας και με το πέρας του, παρευρέθηκε στο τοπικό μεγάλο πανηγύρι που ακολούθησε στον προαύλιο χώρο του ναού,  στο λιμάνι.  Τέλος, ανήμερα της Αγίας Μαρίνας,  ο Βουλευτής βρέθηκε στην Πάρο και παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία στα Μάρμαρα. Ακολούθησε συνάντηση του με τον Δήμαρχο Πάρου κ. Κώστα Μπιζά και τον Έπαρχο Πάρου – Αντιπάρου κ. Βαζαίο Πετρόπουλο. Στο επίκεντρο της συζήτησής τους ήταν όλα τα θέματα  της καθημερινότητας που αφορούν την Πάρο και την Αντίπαρο, καθώς και των αυξημένων αναγκών που υπάρχουν λόγω της θερινής περιόδου.

Με την ολοκλήρωση της περιοδείας του ο κ. Φόρτωμας δήλωσε: «Οι επαφές μου στα νησιά συνεχίζονται αμείωτα καθώς τα θέματα που τα απασχολούν είναι αυξημένα τους θερινούς μήνες με τον όγκο των επισκεπτών που τα επιλέγουν για τόπο διακοπών τους. Βρίσκομαι σταθερά δίπλα στις τοπικές κοινωνίες και στις τοπικές αρχές καθώς πιστεύω πως η προσωπική επαφή είναι απαραίτητη και για να χτίζονται σχέσεις εμπιστοσύνης και για να επιλύονται τα θέματα άμεσα. Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει δώσει ιδιαίτερη προτεραιότητα και βαρύτητα στη νησιωτική μας περιοχή και η δική μου συνεχής παρέμβαση, ανάλογα το ζήτημα που προκύπτει ή τη συνθήκη που διαμορφώνεται, συμβάλει στη διατήρηση συνεχούς διαύλου επικοινωνίας των νησιών με τους αρμόδιους κυβερνητικούς παράγοντες ».

 

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

(Visited 6 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*