Δ. Καπούνης: «Αν δεν στηρίξει τον πρωτογενή τομέα η Πολιτεία…»

Άκης Αξαόπουλος
28/05/2022 17:02
 
 
 

 

Στον «αέρα» της εκπομπής «Σήμερα» του ΣΚΑΪ μίλησε ο Πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, Δημήτρης Καπούνης και, γι’ άλλη μια φορά, εξέπεμψε σήμα κινδύνου για τους Ναξιώτες (κι όχι μόνο) κτηνοτρόφους που λυγίζουν κάτω απ’ το τεράστιο βάρος του κόστους σε ζωοτροφές, ενέργεια, αναλώσιμα, λιπάσματα και άλλα βασικά είδη, σε μία δυσάρεστη κατάσταση που έχει άμεσα επηρεάσει και την παραγωγή της εμβληματικής Γραβιέρας Νάξου Π.Ο.Π. της Ε.Α.Σ.

Μάλιστα, παρότι ευχήθηκε να μην γίνει… μάντης κακών, ο Δ. Καπούνης σχολίασε ότι «τα πράγματα πάνε προς το χειρότερο και, αν δεν στηρίξει τον πρωτογενή τομέα η Πολιτεία, ως το τέλος του χρόνου γάλα και κτηνοτροφία στην Νάξο δεν θα υπάρχουν!».

Επίσης, στην κάμερα μιλησε και ο Ναξιώτης κτηνοτρόφος, Νίκος Ζαχαράτος, ενώ την δική του απάντηση έδωσε ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Κώστας Σκρέκας, που ήταν παρών στο στούντιο της εκπομπής.

(Visited 44 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.