Διαθέσιμες στην αγορά μέχρι αρχές Νοεμβρίου οι πατάτες Νάξου ΠΓΕ της «Ναξία Γη»

Newsroom
22/09/2022 17:05
 
 
 

 

Μπορεί η πατάτα Νάξου ΠΓΕ της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών να έχει εξαντληθεί όπως ανακοίνωσε ο τοπικός Συνεταιρισμός, όμως με ανακοίνωση που εξέδωσε «Ναξία Γη» και ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Βαγγέλης Κουτελιέρης, υπογραμμίζει ότι η εταιρεία διαθέτει μεγάλο απόθεμα σε πατάτα Νάξου ΠΓΕ εαρινής σοδειάς, το οποίο θα διατίθενται στην αγορά μέχρι τις αρχές του Νοεμβρίου.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η Ναξιώτικη πατάτα της εταιρείας «Ναξία Γη» είναι διαθέσιμη στους καταναλωτές σε επιλεγμένα super markets και στην Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών.

Η πλήρης ανακοίνωση της «Ναξία Γη»

Η «Ναξία Γη» στην επιτυχημένη επταετή πορεία της έχει καταφέρει να συγκεντρώνει σημαντικές ποσότητες ΠΑΤΑΤΑΣ ΝΑΞΟΥ Π.Γ.Ε. εξασφαλίζοντας έτσι την κάλυψη της ζήτησης για ικανοποιητικό χρονικό διάστημα τόσο την εαρινή όσο και την χειμερινή περίοδο.

Έτσι και εφέτος, για ακόμη μία χρονιά συνέλεξε μεγάλη ποσότητα ΠΑΤΑΤΑΣ ΝΑΞΟΥ Π.Γ.Ε. ΕΑΡΙΝΗΣ ΕΣΟΔΕΙΑΣ που σε συνδυασμό με τις σύγχρονες εγκαταστάσεις αποθήκευσης και ψύξης που διαθέτει η εταιρεία μας επιτυγχάνει την διάθεση υψηλής ποιότητας προϊόντος έως και αρχές Νοεμβρίου.

Ως εκ τούτου ενημερώνουμε τους πελάτες μας ότι μπορείτε να προμηθεύεστε ΠΑΤΑΤEΣ ΝΑΞΟΥ Π.Γ.Ε. ΕΑΡΙΝΗΣ ΕΣΟΔΕΙΑΣ από όλα τα καταστήματά μας (super matket ΚΟΥΤΕΛΙΕΡΗΣ) στη Νάξο καθώς και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης και super markets (METRO-MY MARKET, ΜΑΣΟΥΤΗΣ, ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ, και Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών Αγ. Ιωάννη Ρέντη) με την ετικέτα.

(Visited 658 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*