Στα γραφεία και το τυροκομείο της ΕΑΣ Νάξου ο Γιώργος Πεταλωτής (video+φώτος)

ΕΑΣ Γιώργος Πεταλωτής
Newsroom
26/11/2021 11:54
 
 
 

 

Την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου επισκέφτηκε ο π. υπουργός Γιώργος Πεταλωτής ο οποίος βρέθηκε στη Νάξο για να παραστεί σε εκδήλωση για την υποψηφιότητα Παπανδρέου.

Τον κ. Πεταλωτή υποδέχθηκαν ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΑΣ Δημήτρης Καπούνης, το μέλος των Δ.Σ. της Νέας ΠΑΣΕΓΕΣ και της ΕΘΕΑΣ, περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Γκούφας καθώς και οι διευθυντές της εταιρείας.

ΕΑΣ Γιώργος Πεταλωτής

Στην σύσκεψη που ακολούθησε, ο κ. Καπούνης ενημέρωσε το Γιώργο Πεταλωτή για τα πεπραγμένα αλλά, κυρίως, για τα σχέδια και τους στόχους της Ε.Α.Σ. Νάξου, όπως, για παράδειγμα, το νέο τυροκομείο που η Ένωση δημιουργεί (μέσω προγράμματος) και το δεύτερο τυροκομείο που η ίδια ετοιμάζει στην ορεινή Νάξο για την τυροκόμηση του (Π.Ο.Π. προϊόντος πλέον) «Αρσενικού» Νάξου.

ΕΑΣ Γιώργος Πεταλωτής

Μετά το τέλος της σύσκεψης, ο κ. Καπούνης ξενάγησε τον π. υπουργό στους χώρους του Τυροκομείου της Ε.Α.Σ. Νάξου, ενώ του εξήγησε πώς η Ένωση παράγει τα εκλεκτά και διεθνούς φήμης τυροκομικά και γαλακτοκομικά της προϊόντα, χρησιμοποιώντας το φρέσκο, αγνό γάλα των ζώων της Νάξου και τηρώντας σε όλα τα στάδια της διαδικασίας τους κανόνες της παραδοσιακής τυροκόμησης.


Να σημειωθεί ότι τον Γιώργο Πεταλωτή μεταξύ άλλων συνόδευε ο π. Γ.Γ. του υπουργείου τουρισμού και π. δήμαρχος Ίου Γιώργος Πουσσαίος καθώς και ο επικεφαλής της μειοψηφίας στο δημοτικό συμβούλιο Λεονάρδος Χατζηανδρέου.

ΕΑΣ Γιώργος Πεταλωτής

(Visited 230 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*