Αστυνομικό δελτίο: Συλλήψεις σε Μήλο, Νάξο, Μύκονο και Σύρο

astynomiko tmima mykonou
Newsroom
16/08/2022 17:05
 
 
 

 

Στη σύλληψη έξι αλλοδαπών και πέντε ημεδαπών προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές σε Μήλο, Νάξο, Μύκονο και Σύρο για οδήγηση σε κατάσταση μέθης, για παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, για ναρκωτικά και για κλοπή.

Πιο συγκεκριμένα: 

*Στις 13 Αυγούστου 2022 το βράδυ συνελήφθη στη Μήλο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου, 25χρονος αλλοδαπός ο οποίος οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια αλκοόλ.

*Στις 14 και 15 Αυγούστου 2022 συνελήφθησαν στη Νάξο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, τέσσερις ημεδαποί (ηλικίας 35, 38, 40 και 40 ετών), οι οποίοι λειτουργούσαν κατά περίπτωση καταστήματα/επιχειρήσεις υγειονομικού αναπαράγοντας μουσική, κατά περίπτωση, καθ’ υπέρβαση του προβλεπόμενου ωραρίου, από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου και χωρίς άδεια χρήσης μουσικής και οργάνων.

*Στις 14 Αυγούστου 2022 πρωινές ώρες συνελήφθησαν στη Μύκονο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, δύο αλλοδαποί ηλικίας 25 και 34 ετών οι οποίοι οδηγούσαν κατά περίπτωση δίκυκλα μοτοποδήλατα υπό την επήρεια αλκοόλ.

*Στις 14 Αυγούστου 2022 το απόγευμα συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 39χρονος αλλοδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε κάνναβη βάρους 6,3 γραμμαρίων.

*Στις 15 Αυγούστου 2022 το βράδυ συνελήφθησαν στη Μύκονο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, δύο αλλοδαποί ηλικίας 24 και 25 ετών οι οποίοι αφαίρεσαν σακίδια, από δύο λουόμενους σε παραλία, που περιείχαν χρήματα και προσωπικά αντικείμενα. Στην κατοχή τους βρέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων χρημάτων και αποδόθηκαν.

*Στις 15 Αυγούστου 2022 το απόγευμα συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου – Ερμούπολης, 20χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε κάνναβη βάρους 2 γραμμαρίων.

(Visited 893 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*