Δύο συλλήψεις σε Θήρα και Σύρο για κλοπή και επικίνδυνη οδήγηση

Newsroom.
31/10/2026 13:55

Μια 22χρονη συνελήφθη στη Θήρα καθώς εκκρεμούσε σε βάρος της καταδικαστική απόφαση για κλοπή, ενώ στη Σύρο ένας 22χρονος συνελήφθη για επικίνδυνη οδήγηση μοτοποδηλάτου

Δύο συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2026 σε Θήρα και Σύρο, στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων που διενεργήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι υποθέσεις αφορούν μια 22χρονη γυναίκα, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για κλοπή, και έναν 22χρονο άνδρα που συνελήφθη για επικίνδυνη οδήγηση δικύκλου.

Θήρα: Συνελήφθη 22χρονη με καταδικαστική απόφαση για κλοπή

Το μεσημέρι της Παρασκευής, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας προχώρησαν στη σύλληψη μιας 22χρονης ημεδαπής.

Σύμφωνα με την αστυνομική ενημέρωση, κατά τη διάρκεια ελέγχου διαπιστώθηκε ότι η νεαρή γυναίκα διωκόταν βάσει καταδικαστικής απόφασης του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου για υπόθεση κλοπής.

Με τη συγκεκριμένη απόφαση της είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης έξι μηνών και χρηματική ποινή 300 ευρώ.

Μετά τη διαπίστωση της εκκρεμούς απόφασης, οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή της.

Σύρος: Σύλληψη 22χρονου για επικίνδυνη οδήγηση

Το πρωί της ίδιας ημέρας, στη Σύρο, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ερμούπολης Σύρου συνέλαβαν έναν 22χρονο ημεδαπό για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο νεαρός οδηγούσε επικίνδυνα δίκυκλο μοτοποδήλατο, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Στην αστυνομική ενημέρωση δεν δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις συνθήκες υπό τις οποίες διαπιστώθηκε η επικίνδυνη οδήγηση.

(φωτο αρχείου)

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Latest Post

Comments are closed.