Νάξος: Συνελήφθη επιχειρηματίας που με το συνεργό του “έσπρωχναν” κοκαΐνη στο νησί

Άκης Αξαόπουλος
24/08/2021 14:21
 
 
 

 

Συνελήφθη τη Δευτέρα το πρωί στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, ένας ημεδαπός κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση (εμπορία) ναρκωτικών ουσιών.

Για την ίδια υπόθεση κατηγορείται ακόμη ένας ημεδαπός, συνεργός του συλληφθέντα, ο οποίος εντοπίσθηκε, προσήχθη και συμπεριλαμβάνεται στη δικογραφία που σχηματίστηκε όπως ανέφερε σε αποκλειστικό ρεπορτάζ το naxostimes.gr.

Ειδικότερα, όπως διακριβώθηκε έπειτα από πολύμηνη διερεύνηση υπόθεσης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, συλλογή και αξιολόγηση στοιχείων εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας, ο συλληφθείς προέβαινε συστηματικά στη διακίνηση-πώληση ποσοτήτων κοκαΐνης και κάνναβης σε ενδιαφερόμενους «πελάτες», με τη συμμετοχή – μεσολάβηση του συνεργού του.

Κατά τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

α) Στην κατοχή, την κατοικία και επαγγελματικούς χώρους του συλληφθέντα,

• Κοκαΐνη βάρους 5,7 γραμ. τοποθετημένη σε οκτώ μικροσυσκευασίες
• Μικροποσότητα Κάνναβης
• Δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας
• Κινητό τηλέφωνο
• Το χρηματικό ποσό των 33.775 ευρώ

β) Στην κατοχή και την κατοικία του συνεργού του,

• Κινητό τηλέφωνο
• Το χρηματικό ποσό των 5.600 ευρώ

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου, του ασκήθηκε ποινική δίωξη, κρατείται και παραπέμφθηκε σε κύρια ανάκριση.

Η εξιχνίαση της υπόθεσης και ο τερματισμός της εγκληματικής δράσης των κατηγορούμενων είναι αποτέλεσμα εφαρμογής ειδικών επιχειρησιακών δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών ουσιών.

(Visited 8.260 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*