Συγχαρητήριο μήνυμα Λεονταρίτη στον Φοίνικα Σύρου ONEX για την κατάκτηση του Super Cup 2021

Newsroom
23/12/2021 16:50
 
 
 

Τα συγχαρητήρια του στον Φοίνικα Σύρου ONEX για την κατάκτηση του Super Cup 2021 εξέφρασε ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων και Υπεύθυνος Αθλητισμού Γιώργος Λεονταρίτης.

Σε δήλωση του, ο κ. Λεονταρίτης επισήμανε ότι η κατάκτηση του τίτλου αυτού αποτελεί δικαίωση για όσους στήριξαν διαχρονικά την ομάδα κι ευχήθηκε και το 2022, αλλά και τα επόμενα χρόνια, να κατακτήσει κι άλλους τίτλους.

Αναλυτικά, η δήλωση:

«Ο Φοίνικας Σύρου ONEX έγραψε ιστορία στο ελληνικό βόλεϊ. Είναι η πρώτη επαρχιακή ομάδα που κερδίζει τον τίτλο του Super Cup και η επαρχιακή ομάδα με τους περισσότερους τίτλους (2 κύπελλα League Cup, 1 κύπελλο Super Cup).

Δικαιώνονται όσοι στήριξαν την ομάδα διαχρονικά, είτε ως χορηγοί, είτε ως παράγοντες, είτε ως φίλαθλοι.
Συγχαρητήρια σε όλους. Ως Περιφέρεια στηρίζουμε πάντα την ομάδα.

Είμαστε χαρούμενοι και νιώθουμε περήφανοι, γιατί η ομάδα μας κατέκτησε το Κύπελλο, στο Κλειστό Γήπεδο της Ρόδου απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο, τον Ολυμπιακό, στη διοργάνωση που διεξήχθη υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κι έρχεται ως συνέχεια των μεγάλων διοργανώσεων, οι οποίες έχουν διεξαχθεί στη Σύρο από το 2014 έως και σήμερα.

Εύχομαι το 2022, αλλά και τα επόμενα χρόνια η ομάδα να κατακτήσει κι άλλους τίτλους».

(Visited 79 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.