Συγχαρητήρια Πανναξιακού στους πρωταθλητές στίβου

Άκης Αξαόπουλος
22/02/2022 14:14
 
 
 

 

Το ΔΣ του Πανναξιακού ΑΟ συγχαίρει τους πρωταθλητές στίβου του συλλόγου που εντυπωσίασαν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου που έγινε στα Τρίκαλα την Κυριακή 20/02/2022.

Ειδικότερα η Μαρία Κάσσου με εξαιρετική εμφάνιση και ατομικό ρεκόρ πήρε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Κ20 και ο Μάρκος Γκούρλιας πήρε το αργυρό μετάλλιο με επίσης εξαιρετική επίδοση και ατομικό ρεκόρ στην κατηγορία των ανδρών και στα 10χλμ.

Επίσης και οι υπόλοιποι αθλητές της αποστολής Μελίνα Τζωρτζή 14η κ20 και Ευτυχία Νάπα στην κατηγορία γυναικών έκαναν καλή εμφάνιση.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς της ομάδας DOLE, Αρμακόλας ΜΟΤΟ ,ΕΑΣ ΝΑΞΟΥ,ΚOYTELIERΙS SOUPER MARKETS και Bluestar Ferries που βοήθησαν στην διεκπεραίωση της αποστολής.

Ευχαριστούμε επίσης τον Ναξιώτη απλό φίλαθλο που με την κάρτα ενίσχυσης του στίβου βοηθάει οικονομικά όχι μόνο τη συγκεκριμένη αποστολή αλλά και την συντήρηση όλου του τμήματος στίβου.

(Visited 305 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.