Επιτυχίες για το τμήμα ιστιοπλοΐας του Ν.Ο. Σύρου στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα

Άκης Αξαόπουλος
05/03/2022 15:15
 
 
 

 

Ολοκληρώθηκε, το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου, το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Νήσων Αιγαίου, το οποίο διοργανώθηκε από το Ναυτικό Όμιλο Πάρου, στον όρμο της Παροικιάς.

Παρ’ όλες τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, που επικρατούσαν στο νησί, η συνολική συμμετοχή κινήθηκε σε υψηλά επίπεδα, με τη συμμετοχή 175 σκαφών (119 σκάφη της κατηγορίας OPTIMIST και 56 σκάφη της κατηγορίας ILCA 4 (πρώην LASER 4.7).

Ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου συμμετείχε με μία πολυπληθή αποστολή 20 αθλητών & αθλητριών, εκ των οποίων οι 9 συμμετείχαν για πρώτη φορά σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση. Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα αποτελούνταν από 12 αθλητές/τριες της κατηγορίας OPTIMIST και 8 της κατηγορίας ILCA 4, αρκετοί εκ των οποίων συμμετείχαν και στο 3ήμερο προπονητικό camp, που προηγήθηκε της διοργάνωσης, με τη συμμετοχή διακεκριμένων προπονητών.

Η επιτυχία του Ν.Ο. Σύρου ήταν μεγάλη, καθώς, για πρώτη φορά στην ιστορία του Τμήματος Ιστιοπλοΐας, 7 αθλητές/τριες μας (4 OPTIMIST και 3 ILCA 4) κατάφεραν να κερδίσουν «το εισιτήριο» για τους αγώνες πρόκρισης στις Εθνικές Ομάδες των κατηγοριών, οι οποίοι θα διεξαχθούν 22-26 Μαρτίου στην Αθήνα.

Κατηγορία OPTIMIST

Γιάννης Καραβιώτης,
Τόνια Μιχαήλ,
Μυρτώ Μπουγιούρη,
Θέλξη Ξυλωμένου

Κατηγορία ILCA 4

Ηλίας Γαβιώτης,
Λεωνίδας Δούνιας,
Δανάη Πρίντεζη

Αξιέπαινη, βέβαια, είναι και η προσπάθεια των υπολοίπων αθλητών μας, ιδιαιτέρως δε των «μικρών» μας, που κατάφεραν να συμμετάσχουν και να ανταπεξέλθουν με ενθουσιασμό σ’ ένα τόσο δύσκολο & απαιτητικό αγώνα.

Η Διοίκηση του Ν.Ο.Σ. εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες, αλλά και τους συμμετέχοντες και ευχαριστεί τον επικεφαλής προπονητή του Τμήματος, κ. Γιάννη Γρυπάρη και την προπονήτρια κα Ελπίδα Σαγκινέτου.

Τέλος, πολλά συγχαρητήρια & ευχαριστίες προς τον Πρόεδρο και τα μέλη του Ναυτικού Ομίλου Πάρου για την άψογη διοργάνωση και την εξαιρετική -για ακόμα μία φορά- φιλοξενία!

(Visited 81 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*