Στην Αθήνα ο Πανναξιακός για το Final 4 του κυπέλλου

pannaxiakos final 4 sia
admin
02/03/2017 21:47
 
 
 

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού είναι έτοιμη να γράψει ακόμα μία σελίδα στην ιστορία της καθώς για τρίτη φορά τα τέσσερα τελευταία χρόνια συμμετέχει στην τελική φάση (FINAL-4) του κυπέλλου Ελλάδας.

Η αποστολή του Πανναξιακού αναχώρησε το απόγευμα της Πέμπτης από το λιμάνι της Νάξου με τον Γιώργο Ρούση να παίρνει μαζί του την Σία Τοτσίδου, την Κωνσταντίνα Δρακουλίδου, την Μόνικα Πότοκαρ, την Λουσία Φρέσκο, την Μαρία Οικονομίδου, την Κατερίνα Ζακχαίου, την Ξένια Κακουράτου, την Βασιλική Σεφεριάδου, την Βαρβάρα Ξαγοραράκη, και τις Ναξιώτισες νεάνιδες, Βίλμα Αναγνώστου, Κάλλια Κατερίνη και Ιωάννα Μαυρομάτη.

Η αποστολή αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα λίγο πριν τα μεσάνυχτα και θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας.

Την Παρασκευή ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Ρούσης μαζί με την αρχηγό Σία Τοτσίδου θα παρευρεθούν στο δημαρχείο Γλυφάδας για την προγραμματισμένη στις 12:00 συνέντευξη τύπου του τουρνουά.

Στη συνέχεια τα κορίτσια του Πανναξιακού θα προπονηθούν στο ΔΑΚ Γλύφάδας στις 16:30, ενώ το βράδυ της ίδιας ημέρας, ο Τιμ Μάνατζερ της ομάδας βόλεϊ, Δημήτρης Βιτζηλαίος μαζί με τον κόουτς Γιώργο Ρούση θα παρευρεθούν στην τεχνική σύσκεψη του FINAL-4 που θα γίνει στο γήπεδο των αγώνων.

Όπως αποφασίστηκε, ο Πανναξιακός θα αντιμετωπίσει τον τυπικά γηπεδούχο ΑΟ Μαρκοπούλου το Σάββατο το απόγευμα στις 17:00 και το παιχνίδι θα καλυφθεί τηλεοπτικά σε πανελλαδική μετάδοση από την ΕΡΤ3.

(Visited 18 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*