Κάτι τρέχει… το τριήμερο της Πρωτομαγιάς στη Νάξο!

1o naxos trail race 1
admin
09/03/2017 11:53
 
 
 

Η Νάξος υποδέχεται την άνοιξη… τρέχοντας, καθώς στις 30 Απριλίου πρόκειται να διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας ορεινού τρεξίματος “Naxos Trail Race”.

Η γιορτή, βέβαια, θα ξεκινήσει από τις 28 Απριλίου με την παραλαβή των αριθμών η οποία θα συνεχιστεί και την επόμενη μέρα, οπότε και θα πραγματοποιηθούν παράλληλες εκδηλώσεις για τους αθλητές, τους συνοδούς και τους φίλους τους (ξενάγηση στο Κάστρο, τεχνική ενημέρωση των αθλητών στη Σχολή Ουρσουλινών και ακολούθως pasta party με μαγειρικές δημιουργίες μαγείρων της Νάξου και συντροφιά τον Σύλλογο παραδοσιακής μουσικής και χορών «Ζευς»).

1o naxos trail race 2
Το “Naxos Trail Race” θα πραγματοποιηθεί στις 30 Απριλίου και περιλαμβάνει δύο παράλληλους αγώνες: τον “Apollon Race” των 25 χιλιομέτρων και τον “Dionisos Race” των 10,8 χιλιομέτρων, με μηδενικό κόστος συμμετοχής (!), που ξεκινούν και τερματίζουν στην Ποταμιά.

1o naxos trail race 3
Τέλος, την Πρωτομαγιά το πρόγραμμα περιλαμβάνει πεζοπορία προς την ψηλότερη κορυφή των Κυκλάδων με υψόμετρο 1004 μ., την κορυφή Ζα. Επικεφαλής των πεζοπόρων θα είναι η έμπειρη ομάδα Naxos Trekking. Με εκτιμώμενο χρόνο ανάβασης τις δύο ώρες περίπου, η πανοραμική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος και τα γύρω νησιά θα αποζημιώσει τους κουρασμένους πεζοπόρους.
Ελάτε να τρέξουμε και να περπατήσουμε στο νησί των θεών!

1o naxos trail race 4

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για το “Naxos Trail Race”

1o naxos trail race 5

1o naxos trail race 6

(Visited 22 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*