VIDEO: Κυπελλούχος Κυκλάδων ο ΑΟ Σύρου – Θέαμα με 5 γκολ στο δεύτερο ημίχρονο… (φώτος)

telikos aos pannaxiakos 14
admin
19/03/2017 20:17
 
 
 

ΑΟ Σύρου Πανναξιακός: 3-2

Το 13ο Κύπελλο στην ιστορία του κατέκτησε την Κυριακή ο Α.Ο Σύρου κόντρα στον Πανναξιακό, που αν και βρέθηκε να χάνει στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, γύρισε το ματς με ολική ανατροπή και πρωταγωνιστή τον Γιάννη Χούρο.

Μετά από ωραίο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Παροικιάς Πάρου, ο Πανναξιακός προηγήθηκε στο 47ο λεπτό με γκολ του Ντάσιου. Άμεση ήταν η απάντηση της Συριανής ομάδας, καθώς ο Παναγιώτης Ραμπαβίλας 13 λεπτά αργότερα έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Δυο πολύ όμορφα γκολ από τον Γιάννη Χούρο, έδωσαν προβάδισμα δυο τερμάτων στην ομάδα της Σύρου που εκμεταλλεύτηκε τα λάθη της Ναξιακής ομάδας.

Ο Πανναξιακός δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, καθώς στο 89΄ ο Ντάσιος μείωσε σε 3-2 δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Ωστόσο, στα τελευταία λεπτά του αγώνα τίποτα δεν άλλαξε και ο Α.Ο Σύρου πήρε τη νίκη και κατέκτησε το Κύπελλο Κυκλάδων.

Σε γενικές γραμμές ο αγώνας ήταν συναρπαστικός. Ο Πανναξιακός ήταν άξιος αντίπαλος στον μεγάλο τελικό, σε ένα παιχνίδι «διαφήμιση» για το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο.

telikos aos pannaxiakos 4

Την παράσταση, εκτός από το παιχνίδι, στον αγωνιστικό χώρο έκλεψαν οι 400 περίπου φίλαθλοι του Πανναξιακού που ταξίδεψαν από τη Νάξο για να στηρίξουν την ομάδα τους.

{youtube}SHkUk3cKuBk{/youtube}

Οι θερμοί οπαδοί της ιστορικής ομάδας των Κυκλάδων δεν έπαψαν ούτε λεπτό να τραγουδούν και να φωνάζουν συνθήματα εμψυχώνοντας την ομάδα τους.

telikos aos pannaxiakos 3

Αυτό που προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν η πολύ ισχυρή αστυνομική δύναμη που έδωσε το παρών στο γήπεδο της Παροικιάς Πάρου για τον τελικό, κάτι πρωτόγνωρο για τοπικούς ποδοσφαιρικούς αγώνες. Αστυνομικές δυνάμεις εκτός από τη Νάξο, ταξίδεψαν στην Πάρο και από αλλά νησιά, όπου οπλισμένοι με ασπίδες περιφρούρησαν (με επιτυχία) κερκίδες και αγωνιστικό χώρο για τυχόν έκτροπα.

Στις κερκίδες μεταξύ άλλων το παρών έδωσαν ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Κώστας Μπιζάς, η εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος αθλητισμού Θεώνη Λειβαδάρου, η Χριστιάννα Πάπιτση, ο πολιτευτής της ΝΔ Γιώργος Βακόνδιος, ο πρόεδρος και το ΔΣ της ΕΠΣ Κυκλάδων κ.ά.

Θα ακολουθήσει αναλυτικό ρεπορτάζ, δηλώσεις και συνεντεύξεις…

telikos aos pannaxiakos 1telikos aos pannaxiakos 2

telikos aos pannaxiakos 5

telikos aos pannaxiakos 6

telikos aos pannaxiakos 7

telikos aos pannaxiakos 8

telikos aos pannaxiakos 9

telikos aos pannaxiakos 10

telikos aos pannaxiakos 11

telikos aos pannaxiakos 12

telikos aos pannaxiakos 13

(Visited 13 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*