VIDEO: Δηλώσεις πρωταγωνιστών και παραγόντων για τον τελικό κυπέλλου Κυκλάδων

telikos aos pannaxiakos 5
admin
20/03/2017 11:57
 
 
 

 

Κυπελλούχος Κυκλάδων στέφθηκε ο ΑΟΣ Σύρου την Κυριακή στο γήπεδο της Παροικιάς Πάρου, αφού κέρδισε 3-2 τον Πανναξιακό, κατακτώντας το 13ο κύπελλο στην ιστορία του.

Ο ΑΟ Σύρου σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι κατάφερε την ανατροπή, αφού ο Πανναξιακός προηγήθηκε στο 47ο λεπτό με γκολ του Ντάσιου. Η απάντηση της Συριανής ομάδας ήταν άμεση, καθώς ο Παναγιώτης Ραμπαβίλας 13 λεπτά αργότερα έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Δυο ακόμη γκολ από τον Γιάννη Χούρο, έδωσαν προβάδισμα δυο τερμάτων στην ομάδα της Σύρου που εκμεταλλεύτηκε τα λάθη της Ναξιακής ομάδας.

Ο Πανναξιακός, που δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, στο 89΄ μείωσε σε 3-2 με γκολ του Ντάσιου, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Ωστόσο, στα τελευταία λεπτά του αγώνα τίποτα δεν άλλαξε και ο Α.Ο Σύρου πήρε τελικά τη νίκη και κατέκτησε το Κύπελλο Κυκλάδων.

Στις δηλώσεις τους στην κάμερα παράγοντες και παίκτες του κυπελλούχου ΑΟΣ δεν έκρυψαν την ικανοποίηση τους σημειώνοντας ότι επόμενος στόχος της Συριανής ομάδας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο πρόεδρος του ΑΟΣ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους παίχτες της ομάδας του η οποία όπως σημείωσε έκανε -όχι για πρώτη φορά- την ανατροπή και τελικά κατάφερε να κερδίσει το τρόπαιο.

Από την πλευρά τους ο πρόεδρος και ο προπονητής του Πανναξιακού κ.κ. Κατσαράς και Προμπονάς, έδωσαν τα συγχαρητήρια τους στον ΑΟΣ ο οποίος όπως είπαν “εκμεταλλεύτηκε” τα λάθη του Πανναξιακού ακι κέρδισε τον αγώνα.

Ο πρόεδρος του Πανναξιακού Βαγγέλης Κατσαράς υπογράμμισε ότι η παρούσα διοίκηση της Ναξιακής ομάδας έχει δώσει μεγαλύτερη έμφαση στις ακαδημίες “με αποτέλεσμα να αγωνίζονται στον Πανναξιακό μόνο δυο παίκτες μη Ναξιώτες” και σημείωσε ότι ο Πανναξιακός σύντομα θα πάει σε εκλογές για το νέο του Διοικητικό Συμβούλιο στο οποίο ο ίδιος δεν θα συμμετέχει.

Τόσο ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κώστας Μπιζάς και η έπαρχος Σαντορίνης Θεώνη Λειβαδάρου όσο και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων μίλησαν για έναν ιδιαίτερα ενδιαφέροντα αγώνα όπου τελικά “νικητής ήταν το ποδόσφαιρο”. Δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στην ισχυρή αστυνόμευση του γηπέδου της Παροικιάς Πάρου, που όπως είπαν “φρόντισε να διεξαχθεί ένας ήρεμος τελικός”.
Ο πολιτευτής της ΝΔ στις Κυκλάδες Γιώργος Βακόνδιος συνεχάρη τις Κυκλαδίτικες ομάδες και ιδιαίτερα τον κυπελλούχο ΑΟ Σύρου χαρακτηρίζοντας τον τελικό ως “μια γιορτή του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου”, ευχόμενος παράλληλα “να μην χρειαστεί άλλη φορά τόσο μεγάλη αστυνομική δύναμη στα γήπεδα των νησιών”.

{youtube}4dS2uvojUdw{/youtube}

(Visited 18 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*