Το TRIMORE Syros Triathlon επιστρέφει δυναμικό και ασυναγώνιστο!

syros triathlo paroysiasi 1
admin
23/03/2017 22:07
 
 
 

Καλύτερο, περισσότερο, συναρπαστικότερο! Ο υπερθετικός βαθμός είναι αυτός που χαρακτηρίζει το 2o TRIMORE Syros Triathlon, το οποίο φιλοδοξεί να προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία σε όσους επιλέξουν να γίνουν μέρος της, ως αθλητές, εθελοντές ή – απλά – θεατές.
Από τις 15 έως και τις 18 Ιουνίου, η Σύρος θα φιλοξενήσει ένα premium multisport event, το οποίο περιλαμβάνει ένα τετραήμερο αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων, για όλες τις ηλικίες, όλα τα επίπεδα αθλητών και σε όλες τις θέσεις του νησιού, δίνοντας σημασία στη λεπτομέρεια. Αυτός είναι, άλλωστε, ένας από τους στόχους της ομάδας TRIMORE: να καθιερωθεί το Syros Triathlon premium από κάθε άποψη: οργάνωσης, ασφάλειας, θεάματος, καινοτομίας, ευρηματικότητας, παροχών και εμπειρίας.

syros triathlo paroysiasi 5
Αυτά και πολλά ακόμη ενδιαφέροντα ακούστηκαν στη σημερινή συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στη Σύρο, κατά τη διάρκεια της οποίας ο εκπρόσωπος της ομάδας TRIMORE Κωστής Μητρόπαπας προχώρησε στην τεχνική παρουσίαση της διοργάνωσης, ενώ σύντομες τοποθετήσεις έκαναν οι εκπρόσωποι των συνδιοργανωτών κ.κ. Μαραγκός (δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης), Λεονταρίτης (αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων) και Μαυρίκος (εκπρόσωπος Ναυτικού Ομίλου Σύρου).

syros triathlo paroysiasi 7

syros triathlo paroysiasi 6

syros triathlo paroysiasi 4
«Το μυστικό που μας διαφοροποιεί είναι ότι η διοργάνωση της Σύρου δεν είναι αγώνας. Είναι αθλητικός τουρισμός. Είναι ένα αθλητικό πολυήμερο event για όλη την οικογένεια που δημιουργεί εμπειρίες» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Μητρόπαπας. Την ίδια άποψη εξέφρασαν και οι κ.κ. Μαραγκός και Λεονταρίτης: «Ο Ιούνιος θα είναι μήνας πολλών αθλητικών διοργανώσεων για τη Σύρο, η οποία επενδύει στον θεματικό και δε, τον αθλητικό τουρισμό» δήλωσε ο κ. Μαραγκός, ενώ από την πλευρά του ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων ανέφερε πως το TRIMORE Syros Triathlon καθιερώνεται ως θεσμός που συνδράμει στην τουριστική προβολή της Σύρου.

syros triathlo paroysiasi 3
Εκτός από τις καθιερωμένες ευχαριστίες, ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στα «πράσινα μπλουζάκια» – τους εθελοντές – που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της διοργάνωσης («επενδύουμε σε αυτούς τους ανθρώπους» τόνισε ο κ. Μητρόπαπας), καθώς και στην προσέλκυση του ενδιαφέροντος της νέας γενιάς και κυρίως των μικρών παιδιών. Στο σημείο αυτό, αξίζει να αναφερθεί ότι στις 10, 11 και 12 Απριλίου ο αθλητικός σύλλογος Νηρηίδα και ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου διοργανώνουν στην Ερμούπολη προπονητικό τριήμερο τριάθλου για παιδιά. Το προπονητικό camp έχει αναπτυξιακό χαρακτήρα και ενώ εστιάζεται στη γνωριμία των παιδιών με το τρίαθλο και την προπονητική του, παράλληλα θα επικεντρωθεί στην προπονητική εξέλιξη των παιδιών που ήδη εμπλέκονται με το άθλημα. Το camp αφορά σε παιδιά Ε’, ΣΤ’ δημοτικού και Α’, Β’, Γ’ γυμνασίου και η συμμετοχή σε αυτό είναι δωρεάν.
Περισσότερες και πιο αναλυτικές πληροφορίες για τη διοργάνωση, καθώς και δηλώσεις συμμετοχής στο www.syrostriathlon.gr.

syros triathlo paroysiasi 2

(Visited 15 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*