Στον πάγκο της Εθνικής βόλεϊ Γυναικών ο προπονητής του Πανναξιακού

rousis
admin
25/03/2017 00:11
 
 
 

Ο Γιώργος Ρούσης είναι ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής ομάδας Γυναικών, αντικαθιστώντας, στη θέση που ουσιαστικά χήρευε μετά την παραίτησή του, τον Γιάννη Καλμαζίδη.

Ο προπονητής του Πανναξιακόυ ΑΟΝ ξεκίνησε την προπονητική καριέρα του στο Μαρκόπουλο, ως συνεργάτης του Σούλη Τουρσούγκα αρχικά και του Γιώργου Λυκούδη στη συνέχεια (2005-2010), τον οποίο ακολούθησε και στην Εθνική Γυναικών (2008-2009), ενώ την επόμενη χρονιά (2009-2010) ήταν συνεργάτης στην Εθνική Γυναικών του Τζάνι Καπράρα.

Την περίοδο 2010-2011 ήταν πρώτος προπονητής στην ΑΕ Αγίας Παρασκευής (Α2 Γυναικών) και την επόμενη (2011-2012) βρέθηκε στον πάγκο του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας.
Στην ίδια ομάδα ξεκίνησε και τη σεζόν 2012-2013 (τον Νοέμβριο του 2012), παρέμεινε δε ως τον Μάρτιο του 2016, ενώ από τον περασμένο Ιούνιο είναι ο προπονητής του Πανναξιακού, με τον οποίο αγωνίστηκε στον εφετινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η Διοίκηση του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. συγχαίρει το Γιώργο Ρούση, για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής ομάδας βόλεϊ γυναικών και σε σχετική ανακοίνωση αναφέρει: “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και περήφανοι για το γεγονός ότι ο εν ενεργεία προπονητής του Πανναξιακού γίνεται ομοσπονδιακός προπονητής. Εκτός από πολύ μεγάλη επιτυχία του Γιώργου, θεωρούμε ότι το γεγονός αυτό αποτελεί ένα ακόμα παράσημο για την ομάδα μας, στην πορεία της τα τελευταία χρόνια στο ελληνικό βόλεϊ. Έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνατότητές του, του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα καθήκοντά του και είμαστε σίγουροι ότι θα συμβάλει τα μέγιστα ώστε να επιτύχει η Εθνική μας ομάδα τους στόχους της”.

(Visited 11 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*