1ο Naxos Trail Race: Συνεχώς αυξανόμενο ενδιαφέρον για τις εγγραφές

naxos trail race
admin
27/03/2017 12:11
 
 
 

Μέχρι και την Πέμπτη 20 Απριλίου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι και οι ενδιαφερόμενες να δηλώσουν συμμετοχή σε μία από τις δύο διαδρομές του 1ου Naxos Trail Race, του μεγαλύτερου ανοιξιάτικου αθλητικού γεγονότος του νησιού.

Μέχρι στιγμής, οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει τις 130 (και για τους δύο αγώνες) και συνεχώς αυξάνονται, με την «μερίδα του λέοντος» στις εγγραφές να έχει ο αγώνας των 25 χιλιομέτρων, που είναι και ο πρώτος αγώνας του πρωταθλήματος Cyclades Trail Cup.
Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται μέσω της ιστοσελίδας www.naxostrailrace.gr μέχρι και την Πέμπτη 20 Απριλίου. Οι εγγραφές αφορούν στους αγώνες Apollonas Race (αγώνας 25 χλμ.) και Dionisos Race (αγώνας 10,8 χλμ.) που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 30 Απριλίου.

Πρόκειται για ένα μοναδικό αθλητικό γεγονός που θα ξεκινήσει το Σάββατο 29 Απριλίου με την τεχνική ενημέρωση στο υψηλότερο σημείο της μεσαιωνικής συνοικίας του Κάστρου, στη Σχολή Ουρσουλίνων και αμέσως μετά θα ακολουθήσει το pasta party στον ίδιο χώρο. Συνεχίζεται την Κυριακή με την εκκίνηση των δύο αγώνων με σημείο έναρξης και τερματισμού την Άνω Ποταμιά και ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με την πεζοπορία στο ψηλότερο σημείο των Κυκλάδων, στο όρος Ζα!

Χορηγοί μετακίνησης: HELLENIC SEAWAYS, BLUE STAR FERRIES
Χορηγοί: NAXOS TOURS, E.A.Σ. ΝΑΞΟΥ, ΒΙΚΟΣ, ΕΛΑΙΟΛΙΘΟΣ, MEGASIGN, ORGANIC ISLANDS, SWING, SMK GROUP
Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Ν.Ο.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. και ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. Αctive Land

(Visited 14 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*