Ο Πανναξιακός παίζει το Σάββατο για τους τελικούς του πρωταθλήματος

pannaxiakos panathinaikos afisa
admin
06/04/2017 17:41
 
 
 

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού ΑΟΝ έχοντας κάνει ήδη μία άκρως επιτυχημένη σεζόν πραγματοποιώντας τους στόχους που είχαν τεθεί αρχικά ( είσοδο στην τετράδα και φαίναλ 4 κυπέλλου) είναι έτοιμη να γράψει ακόμα μία χρυσή σελίδα στην ιστορία της στην Α1 εθνική κατηγορία.

Έχοντας φύγει νικήτρια από το ΜΕΤΣ με 3-1 σετ στον πρώτο αγώνα της σειράς των πλέι-οφ κόντρα στον Παναθηναϊκό βρίσκεται μόλις μία νίκη μακρυά από το να συμμετάσχει για πρώτη φορά στην ιστορία της στους τελικούς του πρωταθλήματος διεκδικώντας τον τίτλο από τον νικητή του ζευγαριού Ολυμπιακός – ΑΟ Θήρας.

Η αναμέτρηση μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί καθώς ο Παναθηναϊκός θα έρθει στη Νάξο με στόχο να μεταφέρει την σειρά αγώνων ξανά στην Αθήνα και αυτό το γνωρίζουν καλά οι οπαδοί της ομάδας της Νάξου. Η κινητοποίηση άρχισε από την Τετάρτη και αναμένεται το ΔΑΚ Νάξου να ζήσει στιγμές ανεπανάληπτες.

Η αφίσα του αγώνα ήδη κυκλοφορεί στους δρόμους του νησιού και οι φίλοι της ομάδας είναι πανέτοιμοι το Σάββατο στις 19:00 να τα δουν ΟΛΑ ΜΠΛΕ!

(Visited 18 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*