Στην Πάρο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας 420

protathlima istioploias 2017 3
admin
25/04/2017 12:56
 
 
 

Στην Παροικιά της Πάρου διεξήχθη από τις 18 ως τις 22 Απριλίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας 420, σε συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου και του Ναυτικού Ομίλου Πάρου.
Παρουσιάστρια της τελετής έναρξης των αγώνων, στους οποίους πήραν μέρος αθλητές των ομίλων Ν.Ο. Παλαιού Φαλήρου, Ι.Ο. Σικυωνίων, Ι.Ο. Θεσσαλονίκης, Ν.Ο. Ελλάδος, Ν.Ο. Τζιτζιφιών Καλλιθέας, ΝΑΟ Βούλας, Ι.Ο. Πειραιώς, Ν.Ο. Θεσσαλονίκης και Ν.Ο. Πάρου, ήταν η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Μαρία Βούσουλα (με καταγωγή από την Αντίπαρο).

protathlima istioploias 2017 2
Οι αγώνες ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 22 Απριλίου, με την απονομή των επάθλων στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού ομίλου Πάρου, ενώ όλες οι ομάδες που συμμετείχαν, έμειναν απολύτως ικανοποιημένες από τη διοργάνωση και τη φιλοξενία του «οικοδεσπότη» ΝΟ Πάρου. Την εκδήλωση λήξης παρουσίασε η δημοσιογράφος του ΗΧΩ FM Γεωργία Πατέ.

protathlima istioploias 2017 1

protathlima istioploias 2017 4
«Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου δίνει μεγάλη έμφαση στον πολιτισμό και τον αθλητισμό, που εμπλουτίζουν το τουριστικό μας προϊόν και αναδεικνύουν τα πανέμορφα νησιά μας ως ιδανικούς προορισμούς για να ζήσει ο επισκέπτης πολλές διαφορετικές εμπειρίες. Η φιλοξενία των νησιωτών μας, σε συνδυασμό με την άψογη διοργάνωση των εκδηλώσεων σε τόπους μοναδικής ομορφιάς και μάλιστα σε περιόδους εκτός τουριστικής αιχμής, είναι το μεγαλύτερο κίνητρο για όλους να επισκεφθούν τα νησιά μας. Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, έχει τοποθετήσει ψηλά τον πήχη των εκδηλώσεων που στηρίζει ενεργά, για να επιτύχει το στόχο της προβολής και της εξωστρέφειας που αξίζει ο τόπος μας. Ένα μεγάλο μπράβο στους διοργανωτές, που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να πετύχουμε το στόχο μας» δήλωσε από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου και έπαρχος Πάρου Κωνσταντίνος Μπιζάς.

protathlima istioploias 2017 5
(φωτό από τον αγώνα ιστιοπλοΐας: Δημήτρης Χανιώτης)

 

(Visited 37 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*