Σύρος: Αγώνες συγχρονισμένης κολύμβησης στο Δημοτικό Κολυμβητήριο «Δημήτριος Βικέλας»

neanides sygxronismeni
admin
06/06/2017 10:56
 
 
 

Τη Διεθνή Διοργάνωση Συγχρονισμένης Κολύμβησης “Hellas Beetles Synchro Cup” θα φιλοξενήσει το Κολυμβητήριο «Δημήτριος Βικέλας» του δήμου Σύρου-Ερμούπολης από τις 9 έως τις 11 Ιουνίου.
Τους αγώνες συνδιοργανώνουν δήμος Σύρου – Ερμούπολης και Α.Ν.Ο. Μεταμόρφωσης, υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΚΟΕ), του υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του ΕΟΤ, με στόχο το συγκεκριμένο μίτινγκ να καθιερωθεί ως θεσμός και να ενταχθεί στη σειρά αγώνων της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας με την επωνυμία “FINA World Series”που γίνονται στο πλαίσιο της ανάπτυξης του αθλήματος σε όλο τον κόσμο και στη δημιουργία παγκόσμιας βαθμολογίας χωρών.
Σημειώνεται ότι το σπουδαίο αυτό ραντεβού στη Σύρο, κατηγορίας OPEN, έχει ενταχθεί στο καλεντάρι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (LEN), αλλά και της ΚΟΕ.

Σπουδαίες Ελληνίδες και ξένες αθλήτριες
Στο “Hellas Beetles Synchro Cup” θα φιλοξενηθούν σπουδαία ονόματα του αθλήματος, κάποια από τα οποία στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για το επερχόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη (14-30/7/2017). Ανάμεσά τους θα παρευρεθούν και οι εθνικές μας ομάδες Γυναικών και Νεανίδων.
Θα συμμετέχουν επίσης, οι εθνικές ομάδες Ισπανίας, Καναδά, Ουγγαρίας και Ουζμπεκιστάν, αλλά και κορυφαίοι σύλλογοι από την Ελλάδα με πρώτο τον πρωταθλητή Α.Ν.Ο. Μεταμόρφωσης και τα σκαθάρια του, ΝΟ Βουλιαγμένης, ΝΟΒΑ, ΚΟΗ, ΝΟ Χανίων, Ωρίων, Πανσεραικός, Νηρέας Χαλανδρίου.
Οι αγώνες θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 9 Ιουνίου και η είσοδος είναι δωρεάν.

(φωτό: gazzetta.gr)

(Visited 27 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*