Δεύτερη ήττα για τις κορασίδες του Πανναξιακού (φώτος)

paon olympiakos korasides
admin
16/06/2017 22:40
 
 
 

Δεν τα κατάφεραν οι κορασίδες του Πανναξιακού απέναντι στον πανίσχυρο Ολυμπιακό, καθώς ηττήθηκαν 3-0 στο Ζηρίνειο σε παιχνίδι για την 2η αγωνιστική του Δ ομίλου.

Με την ήττα αυτή, η ομάδα της Νάξου έχασε κάθε ελπίδα πρόκρισης, ωστόσο αυτό που κρατάει είναι οι εμπειρίες που κέρδισε από την εφετινή χρονιά.

Μετά από καταπληκτική σεζόν, τα κορίτσια του Γιάννη Φραγκίσκου στέφτηκαν πρωταθλήτριες Κυκλάδων και Αιγαίου και πλέον με τις εμπειρίες που αποκτούν από αυτούς τους αγώνες, το μέλλον τους ανήκει.

Δείτε τα σημερινά αποτελέσματα και την βαθμολογία του ομίλου

Δ’ όμιλος
ΑΟ Νέοι Βύρωνος – ΓΣΚ Ηρακλής 0-3 (12-25, 18-25, 15-25)
Νέοι Βύρωνος (Παπαδούρης) Μουτοπούλου, Νικολάου, Βελλή, Σερόλα, Πάλλα Δ., Πάλλα Α., Μαγκαβέτσιου-λ / Μηλιώνη-λ, Μιχαλέα, Φαρμακίδη, Χατζηκωνσταντίνου, Κάλφα.
Ηρακλής Κηφισιάς (Πολύζος) Βογιατζόγλου Α., Μερκουριάδη, Χούντα, Τσελέπη, Βογιατζόγλου Σ., Περγαντή, Κόττα –λ / Βασιλείου-λ, Κοντούδη, Βογιατζόγλου Α., Κυριακού, Γεωργίου.

Πανναξιακός ΑΟΝ – Ολυμπιακός ΣΦΠ 0-3 (16-25, 22-25, 11-25)
Πανναξιακός (Φραγκίσκος) Κυριακού, Φρατζέσκου, Κατερίνη, Γεροντή, Βόμβα, Αναγνώστου, Σταυροπούλου –λ / Σφακιανάκη-λ, Λιανού, Κατσάνη, Μερακλή.
Ολυμπιακός (Σαραντίτης) Μικέλη, Ζαμπάτη, Λαναρά, Λιόλιου, Αδαμοπούλου, Ζουμίδη, Πετροπούλου-λ / Μπακιρτζόγλου-λ, Γκιούρδα Σ., Καίσαρη, Ψαράκη.

Βαθμολογία
No. Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Νίκες Ήττες Σετ υπέρ Σετ κατά
1 ΓΣΚ Ηρακλής 4 2 2 0 6 0
2 Ολυμπιακός ΣΦΠ 3 2 1 1 3 3
3 ΑΟ Νέοι Βύρωνος 3 2 1 1 3 4
4 ΑΟΝ Πανναξιακός 2 2 0 2 1 6

Η ομάδα της Νάξου ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα αύριο, όπου στις 14.00 θα αντιμετωπίσει τον πανίσχυρο Ηρακλή Κηφισιάς.

Το Sportcyclades24.gr και το Naxostimes.gr  βρέθηκαν στο Ζηρίνειο για Τρίτη συνεχόμενη ημέρα. Δείτε περισσότερες φωτογραφίες του αγώνα ΕΔΩ

(Visited 21 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*