Στην Πάρο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

antentokoumbo prodromos1
admin
18/06/2017 22:05
 
 
 

Ο «μάγος» του μπάσκετ Γιάννης Αντετοκούνμπο, μαζί με τον αδελφό του θανάση βρέθηκαν στο νησί της Πάρου για τις ανάγκες των γυρισμάτων διαφημιστικού σποτ της αεροπορικής εταιρείας Aegean Airlines, κάνοντας παράλληλα τις διακοπές τους επισκεπτόμενοι διάφορα σημεία του νησιού!

Οι Έλληνες «άσσοι» της παγκόσμιας καλαθοσφαίρισης, ο θρυλικός «Γιάνναρος» ή «Greek the Freak» και ο μικρότερος αδελφός του Θανάσης, γράφουν ιστορία ζώντας το δικό τους «success story», κάνοντάς μας όλους περήφανους για τις κορυφαίες διακρίσεις τους.

Ο Γιάννης στο μαγικό κόσμο του NBA κάθε φορά ξεσηκώνει εκατομμύρια κόσμου με τα περίφημα «μυθικά καλάθια» του, ενώ ο Θανάσης που εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στην Ισπανία έκαναν τις περιηγήσεις τους σε διάφορες περιοχές της Πάρου

Βρέθηκαν στον Πρόδρομο, στην Αντίπαρο και δεν παρέλειψαν φυσικά να επισκεφθούν την Νάουσα όπου έφαγαν το βράδυ του Σαββάτου 17/6 με την παρέα τους. Μαγεύτηκαν από την γραφικότητα και την ομορφιά της κοσμοπολίτισσας Νάουσας και απόλαυσαν τη μοναδική θέα στο περίφημο λιμανάκι που τους εντυπωσίασε!

Διαβάστε περισσότερα: ΕΔΩ

(Visited 25 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*