Νέες επιτυχίες από τους αθλητές του τμήματος στίβου του Πανναξιακού Α.Ο.

pannaxiakos ao
admin
04/07/2017 11:02
 
 
 

Την 2η καλύτερη επίδοση όλων των εποχών (για τα ελληνικά δεδομένα) στα 200μ. πέτυχε η Μαρία Μπελιμπασάκη του Πανναξιακού Α.Ο. στους αγώνες στίβου που έγιναν πριν λίγες μέρες στη Γαλλία.
Πιο συγκεκριμένα, η πρωταθλήτρια του συλλόγου έκανε εξαιρετική εμφάνιση στους αγώνες των εθνικών ομάδων στίβου που έγιναν στη Λιλ το διήμερο 24-25 Ιουνίου και με χρόνο 22.76 κατέλαβε την 1η θέση μεταξύ των διαγωνιζομένων αθλητριών και έκανε την 2η καλύτερη ελληνική επίδοση διαχρονικά, όπως προαναφέρθηκε.
Επιτυχίες, όμως, είχαμε και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων, που διεξήχθη στις 24 και 25 Ιουνίου στα Τρίκαλα. Εκεί, η παγκορασίδα πρωταθλήτρια του άλματος εις μήκος Μαρία Καβαλλιέρου κατέλαβε την 4η θέση με επίδοση 5.80μ., έχοντας απέναντι της τις μεγαλύτερες κορασίδες πρωταθλήτριες απ’ όλη την Ελλάδα. Πολύ καλή εμφάνιση έκαναν και οι αθλητές του συλλόγου Αναστάσιος Καραφυλλίδης, Γιώργος Καραλίδης και Ελίνα Ανέστη.
Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο. και ειδικότερα το τμήμα στίβου συγχαίρει θερμά όλες τις αθλήτριες και τους αθλητές και ευχαριστεί για ακόμη μια φορά τους χορηγούς της ομάδας που βοήθησαν στην μετάβαση, διαμονή και σίτιση των αθλητών.

(Visited 13 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*