Αδρεναλίνη στα ύψη στο 3ο Santorini Experience τον Οκτώβριο

santorini Experience 1
admin
20/07/2017 10:27
 
 
 

Στην τελική ευθεία μπαίνει το 3ο «Santorini Experience», το οποίο θα διεξαχθεί στη Σαντορίνη 6 με 8 Οκτωβρίου.

Το κορυφαίο event αθλητικού τουρισμού για επαγγελματίες και ερασιτέχνες κολυμβητές και δρομείς στην Ελλάδα, το οποίο απέσπασε πρόσφατα το ασημένιο βραβείο στα Sports Marketing Awards 2017, στην ενότητα «Sports Events/Branded Events» στην κατηγορία «Sports Tourism», δίνει τη δυνατότητα σε όσους θέλουν να ταξιδέψουν στην πανέμορφη Σαντορίνη να «μετρήσουν» τις δυνατότητές τους στην αντοχή και να «φλερτάρουν» με την αδρεναλίνη!

santorini Experience 2

Το «Santorini Experience» είναι ένας θεσμός με παγκόσμια προβολή. Η εκπομπή με τις καλύτερες στιγμές της περσινής διοργάνωσης που προβλήθηκε στην Ελλάδα μέσω FOX Sports, θα προβληθεί επιπλέον σε 13 χώρες της Ασίας (Χονγκ Κονγκ, Καμπότζη Ινδονησία, Φιλιππίνες, Σιγκαπούρη, Ταϊλάνδη, Βιετνάμ, Μακάο, Μογγολία, Μιανμάρ, Παπούα Νέα Γουινέα, Μαλαισία και Μπρουνέι) στις 26 Ιουλίου (18.30, ώρα Χονγκ Κονγκ) και στις 31 Ιουλίου (13.00, ώρα Χονγκ Κονγκ).

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι και ενώ οι εγγραφές έχουν ήδη ξεπεράσει τον αριθμό ρεκόρ της περσινής περιόδου από τις πρώτες κιόλας 60 ημέρες, το πρόγραμμα των αγώνων περιλαμβάνει το Σάββατο 7 Οκτωβρίου (κολύμβηση ανοιχτής θάλασσας 1,5 μιλίου) και την Κυριακή 8 Οκτωβρίου (τρέξιμο 15χλμ., 10χλμ. & 5χλμ.).

Οι εγγραφές στην κολύμβηση και το τρέξιμο συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό μέσω της επίσημης σελίδας της διοργάνωσης, στο ακόλουθο link: http://activemedia.com.gr/product/santorini-experience-2017/ ή εναλλακτικά στο κατάστημα του επίσημου χορηγού της διοργάνωσης Alafouzos Sport στα Φηρά, που στηρίζει για 3η χρονιά την διοργάνωση.

(Visited 20 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*