Με διαφήμιση θα ανταποδώσει ο Δημήτρης Καρούσης την ενίσχυση του ΠΑΟΝ από το δήμο

karousis
admin
05/10/2017 20:34
 
 
 

Με διαφημιστική προβολή της Νάξου θα ανταποδώσει ο διαφημιστής και μέλος του Δ.Σ. του Πανναξιακού ΑΟΝ Δημήτρης Καρούσης τα χρήματα με τα οποία θα ενισχύσει ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων το Σωματείο.

 

Όπως δήλωσε στο naxostimes.gr ο κ. Καρούσης, στη συνάντηση που είχαν μέλη και φίλοι του Πανναξιακού με το δήμαρχο Μανόλη Μαργαρίτη και τον αντιδήμαρχο Δημήτρη Λιανό, δεσμεύτηκαν να ενισχύσουν τη Ναξιακή ομάδα με ένα αξιόλογο ποσό, χρήματα με τα οποία η διοίκηση υπολογίζει να ξεπληρώσει παλαιότερες υποχρεώσεις της. Ως ανταπόδοση αυτής της στήριξης ο Δημήτρης Καρούσης θα διαφημίσει το νησί στην τηλεόραση του ALPHA με ωριαίο ρεπορτάζ που θα παρουσιαστεί στις 15 Οκτωβρίου σε prime time και με τρίλεπτα βίντεο που θα δείχνουν τις ομορφιές και τον πολιτισμό της Νάξου, μέσω διαδικτύου σε WEB TV.

“Εμείς περιμένουμε το δήμο να δείξει συνέπεια στις υποσχέσεις του και να ενισχύσει τον Πανναξιακό ΑΟΝ. Όσο ενισχύει το Σωματείο μας, τόσο εμείς θα ανταποδίδουμε με διαφημιστική προβολή της Νάξου” σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καρούσης. 

(Visited 42 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*