Σε τουρνουά στο Ναύπλιο οι Κορασίδες του Πανναξιακού

paon korasides 11
admin
16/12/2017 23:30
 
 
 

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ και η ομάδα βόλεϊ κορασίδων του συλλόγου θα ταξιδέψουν στο Ναύπλιο στις 27 Δεκεμβρίου για να λάβουν μέρος σε τουρνουά φιλικών αγώνων.

Η ομάδα μας προσκεκλημένη της τοπικής ομάδας ΑΛΚΥΩΝ ΝΑΥΠΛΙΟΥ και της κ. Βίκυς Βαρελά θα συμμετέχει στο τουρνουά μαζί με της αντίστοιχες ομάδες του ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και της ΕΛΠΙΔΑΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ.

Καταλυτικό ρόλο στην πρόσκληση έπαιξε η σχέση συνεργασίας που έχει ο προπονητής της γυναικείας ομάδας του Πανναξιακου ΑΟΝ, κ. Κώστας Παπαδόπουλος με την υπεύθυνη της ΑΛΚΥΩΝ κ. Βίκυ Βαρελά και της πρώην διεθνούς πασαδόρου Έφης Ψυχογιού, προπονήτρια της οικοδέσποινας ομάδας, καθώς κάθε καλοκαίρι διοργανώνονται camp προετοιμασίας αθλητών και ομάδων με εισηγητές – προπονητές καταξιωμένους προπονητές στην Ελλάδα, ένας εκ των οποίων είναι και ο κ. Κώστας Παπαδόπουλος.

Ο προπονητής των ακαδημιών του Πανναξιακού ΑΟΝ (και βοηθός του κ Παπαδόπουλου), Βασίλης Τσιουπλής, αποδέχτηκε την πρόσκληση της ΑΛΚΥΩΝ με χαρά καθώς έτσι θα αποκτήσουν αγωνιστικές εμπειρίες και παραστάσεις καθώς και θα κάνουν νέες γνωριμίες οι κορασίδες του Πανναξιακού μέσα από μία σειρά φιλικών αγώνων.

Σημειωτέο είναι το γεγονός ότι η συμμετοχή της ομάδας είναι εντελώς δωρεάν με διαμονή και σίτιση και για αυτό τον λόγο αποφασίστηκε από κοινού με τη σύμφωνη γνώμη όλων των γονέων η ομάδα να διανυκτερεύσει μία επιπλέον νύχτα προκειμένου να αγωνιστεί έναν επιπλέον αγώνα εκτός τουρνουά καθώς τα πρωταθλήματα Κυκλάδων δεν προσφέρουν πολλές αγωνιστικές λόγω έλλειψης ομάδων.

«Σκοπός της αποστολής μόνο το αποτέλεσμα δεν είναι. Τα παιδιά χρειάζονται αγώνες – εικόνες – παραστάσεις. Πάμε στο Ναύπλιο να χαρούμε το volley, να γνωρίσουμε άλλες ομάδες να αποκτήσουμε εμπειρίες καθώς από τέτοια τουρνουά μόνο να κερδίσεις έχεις…» δήλωσε στο paon.gr ο προπονητής των Κορασίδων, κ. Βασίλης Τσιουπλής.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ ΑΟΝ

ΤΕΤΑΡΤΗ 27/12, 20:00 ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ- ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ
ΠΕΜΠΤΗ 28/12, 12:00 ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ – ΑΛΚΥΩΝ ΝΑΥΠΛΙΟΥ
ΠΕΜΠΤΗ 28/12, 12:00 ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29/12, 10:00 ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ – ΑΛΚΥΩΝ ΝΑΥΠΛΙΟΥ (εκτός τουρνουά)

(Visited 26 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*