Δημήτρης Καρούσης: Η Νάξος θα αποφασίσει σε ποια θέση θέλει τον Πανναξιακό Α.Ο.

karousis 1
admin
18/01/2018 01:11
 
 
 

«Οι πολίτες της Νάξου θα αποφασίσουν σε ποια θέση θέλουν την ομάδα ποδοσφαίρου του Πανναξιακού».

Αυτό δήλωσε στο naxostimes.gr o αντιπρόεδρος της ομάδας του Πανναξιακού Α.Ο. Δημήτρης Καρούσης με αφορμή τη μεταγραφική περίοδο και την ανάγκη ενίσχυσης της ομάδας ποδοσφαίρου με νέους παίκτες.

Όπως είναι γνωστό τα οικονομικά του Σωματείου είναι δύσκολα και για το λόγο αυτό θα πρέπει οι πολίτες της Νάξου να ενισχύσουν οικονομικά τον Πανναξιακό προκειμένου να συγκεντρώσει ικανό αριθμό χρημάτων όπου με τη βοήθεια και του Δ.Σ. να προχωρήσει σε απαραίτητες νέες μεταγραφές που θα ενισχύσουν την ομάδα προκειμένου να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα Κυκλάδων.

«Οι ποδοσφαιρικές ομάδες των Κυκλάδων ενισχύονται με νέους παίκτες. Ο Α.Ο. Μυκόνου ενισχύεται με πέντε μεταγραφές όπως και η Θύελλα Καμαρίου με αρκετούς» σημειώνει ο κ. Καρούσης και προσθέτει:
«Εάν οι Ναξιώτες επιθυμούν ο Πανναξιακός Α.Ο. να χτυπήσει το πρωτάθλημα Κυκλάδων θα πρέπει να προχωρήσει σε τρεις δυνατές μεταγραφές. Ο κόσμος της Νάξου με την οικονομική ενίσχυση προς την ομάδα, θα αποφασίσει εάν θέλει το ιστορικό σωματείο του νησιού, να είναι ουραγός ή να πρωταγωνιστήσει σε αυτό το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Εάν υπάρξει θετική ανταπόκριση από το νησί, εμείς θα οδηγήσουμε την ομάδα στον πρωταθλητισμό. Θα κάνουμε ό,τι «ψηφίσει» ο ναξιακός λαός. Η Νάξος αποφασίζει σε ποια θέση θέλει το Πανναξιακό».

(Visited 9 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*