Σοβαρός τραυματισμός ποδοσφαιριστή στην Πάρο

marpisaikos serifos
admin
30/01/2018 18:17
 
 
 

Ο ποδοσφαιρικός αγώνας που διεξήχθη το πρωί της Κυριακής 28 Ιανουαρίου 2018 στο Δημοτικό Γήπεδο Αρχιλόχου ανάμεσα στον Μαρπησσαϊκό Πάρου και τον Α.Ο. Σερίφου στο πλαίσιο του 2ου Ομίλου του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος Κυκλάδων, είχε δυσμενή κατάληξη καθώς στον αγωνιστικό χώρο σημειώθηκε σοβαρός τραυματισμός ενός παίκτη.

Ο αγώνας που ξεκίνησε στις 9 το πρωί της Κυριακής, διεξήχθη μετά από μια νύχτα ταλαιπωρίας για τους ποδοσφαιριστές του Α.Ο Σερίφου οι οποίοι αναχώρησαν από το νησί τους στη 1 μετά τα μεσάνυχτα με το πλοίο «Άρτεμις» για να φθάσουν στην Πάρο τα ξημερώματα της Κυριακής. Σχεδόν άυπνοι και κουρασμένοι οι παίκτες της Σερίφου, βρέθηκαν πολύ νωρίς το πρωί στο γήπεδο του Αρχιλόχου καθώς το σφύριγμα της έναρξης του αγώνα ήταν προγραμματισμένο για τις 9 το πρωί.

Σε μια άτυχη στιγμή στην εξέλιξη του ματς, ένας 20χρονος παίκτης του Α.Ο Σερίφου συγκρούστηκε με τον τερματοφύλακα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Στο Κέντρο Υγείας Πάρου όπου διακομίστηκε διαπιστώθηκε ότι είχε σπάσει τη μύτη του και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Το θλιβερό αυτό περιστατικό που συγκλόνισε τον αθλητικό κόσμο των Κυκλάδων.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

(Visited 37 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*