Στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας πέρασε ο Πανναξιακός

paon aris game
admin
31/01/2018 22:29
 
 
 

Ο Πανναξιακός ήταν η ομάδα που πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας στο ντέρμπι με τον Άρη Θεσσαλονίκης.

Με μία εκπληκτική εμφάνιση των αθλητριών του Κώστα Παπαδόπουλου ο Πανναξιακός ήταν ο νικητής στον σημερινό αγώνα, και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου που τον φέρνει μια ανάσα από το 4ο final 4 στην ιστορία του.

Ο Πανναξιακός παρά τα προβλήματα με τραυματισμούς και με την Κατερίνα Μπολέτου εκτός δωδεκάδας, εμφανίστηκε από την αρχή αποφασισμένος να πάρει από τον σημερινό παιχνίδι αυτό που του αξίζει. Η ομάδα της Νάξου είχε τον έλεγχο του αγώνα σε όλη την διάρκεια του με εξαίρεση ίσως το 3ο σετ όπου με αβίαστα λάθη ηττήθηκε.

Η σημερινή εμφάνιση του Πανναξιακού χαρακτηρίζεται και όχι άδικα σαν η καλύτερη φετινή της με το πάθος των αθλητριών του να ξεχωρίζει. Από τις επτά αθλήτριες που αγωνίστηκαν δεν υστέρησε καμία ενώ στα θετικά μπορούμε να προσθέσουμε την εμφάνιση της Φαίης Κουνάδη για πρώτη φορά μπροστά στο κόσμο της ομάδας.

Ο κόσμος που μπορεί να μην γέμισε το κλειστό της Νάξου ήταν όμως «καυτός» για ακόμα μία φορά και έδωσε την απαραίτητη ώθηση στην ομάδα που πλέον αφήνει το σημερινό ματς και ετοιμάζει βαλίτσες για τον επόμενο αγώνα στη Σαντορίνη κόντρα στον ΑΟ Θήρας το Σάββατο 3.2.2018.

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Πανναξιακού δήλωσε στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας: «Παίξαμε καλά σε έναν θεσμό που μόλις ξεκίνησε για εμάς και κάναμε ένα μεγάλο πρώτο βήμα απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Έπρεπε να δώσουμε το κάτι παραπάνω και αυτό έγινε».

Τα σετ: 3-1 (25-21, 25-21, 19-25, 25-16)

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Παπαδόπουλος): Ντάλτον, Κάλτερ, Διώτη, Κουνάδη, Καλαντάτζε, Μπράουν / Ιακωβίδου (λ).

ΑΡΗΣ (Τσαϊρέλης): Σιμόν, Καθάριου, Χουντιμά, Γκλιγκόροβιτς, Αλεξάκου, Καραφουλίδου / Κελεσίδου (λ), Χίτζιου (λ), Πήττα, Γουγούση, Ζωΐδου.

Πριν την έναρξη του σημερινού αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγής στην μνήμη του αδικοχαμένου πρώην αθλητή της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Πανναξιακού ΑΟΝ, Ιάκωβου Σέργη.

(Visited 19 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*