Στη Σαντορίνη ο Πανναξιακός για το Κυκλαδίτικο ντέρμπι

paon santorini derby
admin
02/02/2018 21:51
 
 
 

Ο Πανναξιακός ταξίδεψε στη Σαντορίνη την Παρασκευή το μεσημέρι για το ντέρμπι της Volleyleague γυναικών.

Με κεκτημένη ταχύτητα μετά την εκπληκτική εμφάνιση κόντρα στον Άρη για τον αγώνα κυπέλλου την περασμένη Τετάρτη ο Πανναξιακός έφτασε στη Σαντορίνη όπου στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής θα αντιμετωπίσει τον ΑΟ Θήρας.

Ο κ. Κώστας Παπαδόπουλος έχει όλες τις αθλήτριες του στην διάθεσή του καθώς τα προβλήματα τραυματισμών που είχε τις προηγούμενες μέρες αποκαταστάθηκαν πλήρως και έχει ήδη καταστρώσει τα σχέδια του ώστε να αντιμετωπίσει τα ατού του Γιώργου Ρούση.

Οι αθλήτριες του Πανναξιακού βρίσκονται στην καλύτερη στιγμή της σεζόν και με την ψυχολογία ανεβασμένη βρίσκονται ήδη στο νησί του ηφαιστείου να αντιμετωπίσουν τις αθλήτριες του ΑΟ Θήρας στο ντέρμπι της volleyleague με τις δύο ομάδες να θέλουν διακαώς την νίκη και το τρίποντο που θα τις κρατήσει σε τροχαιά τετράδας.

Ο γενικός αρχηγός του Πανναξιακού κ. Μπάμπης Ιωσηφίδης σημείωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανναξιακού, paon.gr:

«Είναι ένα παραδοσιακό ντέρμπι στις Κυκλάδες με δύο ομάδες που κοσμούν το Ελληνικό βόλεϊ την τελευταία τετραετία.

Ο Πανναξιακός είναι παραδοσιακά ή δύναμη των Κυκλάδων με φανέλα βαριά σαν την ιστορία του. Στόχος της ομάδας είναι να κερδίζει και αντιμετωπίζει κάθε αγώνα ξεχωριστά με στόχο αποκλειστικά την νίκη.

Ποτέ δεν μας τρόμαξαν τα μεγάλα μπάτζετ, έχουμε αποδείξει και στο παρελθόν ότι είμαστε ικανοί για το καλύτερο.

Εύχομαι να κερδίσει η καλύτερη ομάδα και να απολαύσουμε όλοι έναν αγώνα διαφήμιση για το βόλεϊ μέσα σε αθλητικά πλαίσια εντός και εκτός των τεσσάρων γραμμών.

Πιστεύω στις ικανότητες των αθλητριών της ομάδας και είμαι σχεδόν σίγουρος πως θα επιστρέψουν με το τρίποντο της νίκης».

Ο προπονητής της ομάδας, κ. Κώστας Παπαδόπουλος δήλωσε στο σαιτ της ομοσπονδίας: «Ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία καλή ομάδα. Είμαστε έτοιμοι όμως να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα».

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 3.2.2018 στις 19:00 με διαιτητές τους κ.κ. Νικολόπουλο και Πρέντζα και με επόπτες τους Χατζηδούκα και Πατινιώτη ενώ παρατηρητης έχει οριστεί ο κ. Μαυρικίδης.

(Visited 20 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*