Τιμητική πλακέτα για τον Κ. Κουκά από τον ΑΟ Μυκόνου

plaketa ao mykonoy 2018 1
admin
22/02/2018 11:08
 
 
 

Την «καθοριστική συμβολή» της παρούσας δημοτικής αρχής στην αναβάθμιση του αθλητισμού και των αθλητικών υποδομών στο νησί, κατά την τριετία 2014-2017 τίμησε ο Α.Ο. Μυκόνου στο πρόσωπο του δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά.

Κατά τη διάρκεια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας και του καθιερωμένου αποκριάτικου χορού, παρουσία όλων των αθλητών, των αθλητριών και των φίλων της ομάδας, η διοίκηση αιφνιδίασε τον δήμαρχο δίνοντας του τη σχετική τιμητική πλακέτα, ενώ εκείνος από την πλευρά του, ευχαρίστησε τον πρόεδρο κ. Αλέξανδρο Κουκά, τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. και το σύνολο των μελών του Α.Ο. Μυκόνου για την ξεχωριστή αυτή διάκριση.

 

plaketa ao mykonoy 2018 2

Δεσμεύτηκε, μάλιστα, ότι η δημοτική αρχή θα συνεχίσει προς την ίδια κατεύθυνση, στηρίζοντας εμπράκτως τον αθλητισμό στη Μύκονο και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην κατασκευή του Κλειστού Γυμναστηρίου, το οποίο αναμένεται να προσδώσει νέα ώθηση στα αθλητικά δρώμενα του νησιού.
Παρόντες στην εκδήλωση του ΑΟ Μυκόνου ήταν η Ειρηνοδίκης Μυκόνου, εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής και των Σωμάτων Ασφαλείας, η Μυκονιάτισσα πολιτεύτρια της ΝΔ κ. Μονογυιού, όπως επίσης και σύσσωμο το ΔΣ του Συλλόγου.

plaketa ao mykonoy 2018 3

 

«Η ομάδα αποτελεί την ψυχή όλων των Μυκονιατών»
Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο κ. Κουκάς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θέλω να σας ευχαριστήσω εκ μέρους του συνόλου του δήμου Μυκόνου, της δημοτικής αρχής, του προέδρου και όλων των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, των υπαλλήλων που είναι και οι στενότεροι σύμμαχοί μας στη μάχη της καθημερινότητας, για αυτή την τιμητική διάκριση στο πρόσωπό μου ως δημάρχου Μυκόνου.
Πρέπει να εξάρω το σημαντικό έργο του Προέδρου κ. Αλέξανδρου Κουκά και των μελών του ΔΣ του ΑΟ Μυκόνου, το οποίο απεικονίζεται στους 600 αθλητές που εκπροσωπούν το νησί μας, γυμνάζονται και προωθούν το αθλητικό ιδεώδες. Αυτή η ομάδα αποτελεί την ψυχή όλων των Μυκονιατών!
Ένα χρόνο μετά την περσινή μας εκδήλωση, θεωρώ ότι μπορούμε να πούμε πως είμαστε κάτι παραπάνω από ικανοποιημένοι, τόσο για την αισθητή αναβάθμιση του Δημοτικού Σταδίου Κόρφου, όσο και για την άψογη διοργάνωση για πρώτη φορά των Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων για πρώτη φορά στο νησί μας.
Συνεχίζουμε αμείωτα με το τρίπτυχο Παιδεία – Πολιτισμός – Αθλητισμός, επενδύοντας σταθερά στη νέα γενιά Μυκονιατών, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο ΑΟ Μυκόνου συμβάλλει καθοριστικά προς αυτή την κατεύθυνση με το έργο που επιτελεί.
Σήμερα μπορούμε να μιλάμε τόσο για υλοποιημένους στόχους, όσο και για νέους που έχουν επιτευχθεί σε μεγάλο βαθμό. Είμαστε εδώ για εσάς και εσείς μας κάνετε δυνατότερους!».

plaketa ao mykonoy 2018 4

(Visited 18 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*