Διέπρεψαν παγκορασίδες Β΄ και οι παμπαίδες Β΄ του Πανναξιακού Α.Ο. στα πολύαθλα στην Πάρο

admin
08/05/2018 19:23
 
 
 

Διέπρεψαν για ακόμα μια φορά οι Παγκορασίδες Β΄ και οι Παμπαίδες Β΄του Πανναξιακού Α.Ο. στα πολύαθλα που έγιναν την Κυριακή 6 Μαΐου στο δημοτικό στάδιο Πάρου.

Συγκεκριμένα η πρωταθλήτρια του Πανναξιακού Α.Ο. Νικολέτα Σέργη με την καταπληκτική της εμφάνιση και στα 3 αγωνίσματα του πολύαθλου, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, με εντυπωσιακή επίδοση, όπως και οι πρωταθλήτριες Δήμητρα Σέργη, Ισμαϊλάι Σέγκα και Χριστίνα Βασιλάκη που επίσης εντυπωσίασαν με τα μετάλλια και τις επιδόσεις τους στο συγκεκριμένο αγώνισμα.

Επίσης τα μίνι Φωτεινή Τολάκη, Μαρία – Στέλλα Λιαρμακοπούλου και Θησέας Παπανικολάου κατέκτησαν συνολικά 5 χρυσά μετάλλια και ένα αργυρό στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Οι δε παμπαίδες β’, Προμηθεύς Παπανικολάου (αργυρό μετάλλιο στο τρίαθλο) και Εμμανουήλ Πρωτονοτάριος (μετάλλια στο άλμα εις μήκος και στα 50 μέτρα) αλλά και οι υπόλοιποι αθλητές (Βασίλειος Μανδηλαράς, Ευστάθιος Κοτζαλάς, Χρήστος Σαράντος, Άγγελος Μανιός, Παρασκευή Μαργαρίτη και Δημήτριος Κωνσταντόπουλος) πέτυχαν σημαντικές διακρίσεις και αύξησαν τα προσωπικά τους ρεκόρ.

pannax stivos paros 30

Οι πρωταθλήτριες του Πανναξιακού Α.Ο. Ιωάννα Μάλλη είχε την εξαιρετική επίδοση των 46,13 μέτρων στον ακοντισμό κορασίδων που πέτυχε στο φεστιβάλ ρίψεων της Τρίπολης (από τις καλύτερες φετινές επιδόσεις στην Ελλάδα), Καλλιόπη Λιβανίου επίσης έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση κατακτώντας την πρώτη θέση στο SIFNOS RUN στα 5000 μέτρα και Ασημίνα Βαμβούνη που τερμάτισε 2η στο ίδιο αγώνισμα.

Να σημειωθεί ότι οι δύο προαναφερόμενες παγκορασίδες αθλήτριες του Ναξιακού Συλλόγου κατέκτησαν στη Σίφνο τις δύο πρώτες θέσεις, συναγωνισθείσες με γυναίκες!

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού και ειδικότερα το τμήμα στίβου, συγχαίρει τους παραπάνω αθλητές αλλά και τον δεκαθλητή του Πανναξιακού Σταύρο Σαλαβούρα που κατέκτησε την 6η θέση στο διασυλλογικό συνθέτων αγωνισμάτων που πραγματοποιήθηκε στο Σαββατοκύριακο 5 και 6 Μαΐου 2018 στην Αθήνα.

(Visited 41 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*