Πρόσκληση στη συνέντευξη τύπου του SYRATHLON 2019

Άκης Αξαόπουλος
17/05/2019 14:36
 
 
 

Αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για το SYRATHLON 2019!

H διοργανώτρια αρχή του SYRATHLON, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Δήμος Σύρου–Ερμούπολης και ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου, την Τρίτη, 21 Μαΐου και ώρα 15:00 στο Δημαρχείο Σύρου-Ερμούπολης, όπου θα παρουσιάσουν όλες τις λεπτομέρειες για το μεγάλο τριαθλητικό γεγονός αυτού του καλοκαιριού.

Η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου παρουσία εκπροσώπων του Δήμου και της Περιφέρειας, των τοπικών συλλόγων και των χορηγών.

Στο πάνελ των ομιλητών θα βρίσκονται και οι τριαθλητές Παναγιώτης Δημόπουλος και Εύα Μπέκα, οι οποίοι τόσο ανήμερα, όσο και την επομένη, θα επισκεφθούν σχολεία της Σύρου με στόχο να εμφυσήσουν την αγάπη γι’ αυτό το μοναδικό άθλημα αντοχής στα παιδιά.

Το SYRATHLON θα διεξαχθεί σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το Δήμο Σύρου – Ερμούπολης και τον Ναυτικό Όμιλο Σύρου και με την υποστήριξη των Δρομέων Σύρου.

Το SYRATHLON 2019 θα πραγματοποιηθεί στη Σύρο, το τριήμερο 28-30 Ιουνίου, με σκοπό την ενίσχυση της Στέγης Ανηλίκων και Εφήβων Σύρου.

(Visited 28 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.