Μια ακόμα εξαιρετική εμφάνιση των αθλητών στίβου του Πανναξιακού Α.Ο.

εξαιρετική εμφάνιση των αθλητών στίβου του Πανναξιακού
Newsroom
19/02/2020 01:46
 
 
 

 

Μια εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι αθλητές στίβου του Πανναξιακού στην ημερίδα κλειστού στίβου που έγινε στο ΣΕΦ την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου.

Ειδικότερα, ξεχώρισαν ο παίδας Μανδηλαράς Γιώργος στο άλμα εις ύψος με επίδοση 1.91μ, και ο παμπαίδας Νικόλαος Φράγκου στα 1200μ με επίδοση 4.37.

εξαιρετική εμφάνιση των αθλητών στίβου του Πανναξιακού

Επίσης η παγκορασίδα αθλήτρια του άλματος εις μήκος Σέργη Νικολέτα, η κορασίδα πρωταθλήτρια των 200μ Τουρλάκη Πηνελόπη, οι παίδες σφαιροβόλοι Ρόδε Άγγελος και Χίκα Φαμπιάν, η κορασίδα αθλήτρια των 60μ μετ’ εμποδίων Τζωρτζή Μελίνα, ο έφηβος αθλητής των 400μ Σέργης Ευάγγελος, ο έφηβος άλτης του μήκους Κατραμάδος Νικόλαος, η νεανίδα άλτρια του μήκους Ξιφαρά Δανάη και η κορασίδα αθλήτρια των 400μ Δρίτσα Σοφία που πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση.

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού συγχαίρει τους παμπαίδες και παίδες πρωταθλητές στίβου του Συλλόγου και ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς της ομάδας (DOLE, OK markets και Blue Star Ferries). Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνει στο διαφημιστή Δημήτρη Καρούση και στο site Hello Greece που βοήθησαν τα μέγιστα τους αθλητές στη μετάβαση, διατροφή και διαμονή στην Αθήνα.

(Visited 441 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*