Τελικά είναι «μυστικό» η νέα διοίκηση του Πανναξιακού ΑΟΝ;

Newsroom
24/06/2020 03:37
 
 
 

 

Αν και έχουν ήδη περάσει περισσότερο από δύο εικοσιτετράωρα μετά τις εκλογές για τη νέα διοίκηση του Πανναξιακού ΑΟΝ, τα αποτελέσματα δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα (μέχρι τη στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο), κάτι το οποίο αν μη τι άλλο είναι πρωτοφανές!

Οι άνθρωποι του Σωματείου και οι υποψήφιοι στις εκλογές έκαναν «ηχηρό» κάλεσμα στους ναξιώτες να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία, να δώσουν δύναμη στο Σωματείο, να εκλέξουν ισχυρή διοίκηση κ.λπ. και μάλιστα μέσα από διάφορες αναρτήσεις στα social media μάθαμε ότι η συμμετοχή όντως ήταν η μεγαλύτερη μέχρι σήμερα (συνολικά ψήφισαν 309 μέλη), για το Σωματείο…

Ωστόσο, όλοι αυτοί οι άνθρωποι και φυσικά όλοι οι φίλοι της ομάδας, περίμεναν με αγωνία να μάθουν ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα διοίκηση, κάτι που μέχρι σήμερα κρατείται ως «επτασφράγιστο μυστικό» δημιουργώντας ερωτήματα…

Αοριστολογίες…

Αναγνώστες του naxostimes επικοινωνούν μαζί μας και μας ρωτούν ποιοι εκλέχτηκαν κι εμείς με τη σειρά μας απευθυνθήκαμε σε δύο διαφορετικούς ανθρώπους (από προηγούμενες διοικήσεις και υποψήφιοι ξανά) όμως δε λάβαμε ποτέ ενημέρωση για το ποιοι τελικά εκλέχτηκαν στο νέο διοικητικό συμβούλιο! Ακούσαμε αοριστολογίες και μισόλογα…

Το μόνο που μπορέσαμε να μάθουμε και έγινε μάλιστα και θέμα στη σελίδα του Σωματείου, ήταν ότι πρώτος σε ψήφους (220 σταυρούς) εκλέχτηκε ο κ. Γιώργος Γιαννάκης. Τι έγινε με τους υπόλοιπους 17 ποτέ δε μας είπαν!

Επίσης μια από τις απαντήσεις που πήραμε ήταν ότι δεν θα ήταν σκόπιμο να μαθευτεί πόσες ψήφους πήρε ο κάθε υποψήφιος. Φυσικά και δε ζητήσαμε να μάθουμε «σταυρούς» αλλά ποιοι τελικά εκλέχτηκαν και θα απαρτίζουν τη νέα διοίκηση!

Επιπλέον, κάτι ακόμα που προκάλεσε ερωτηματικά ήταν και η απόφαση του κ. Δημήτρη Καρούση να παραιτηθεί προτού ακόμα καλά-καλά καταμετρηθούν οι ψήφοι.
Μετά από όλα αυτά, σε συζητήσεις και επικοινωνίες με το naxostimes ακούγονται πολλά…

Η ενημέρωση είναι υποχρέωση

Το Σωματείο, είχε και έχει την υποχρέωση να ενημερώσει τους πολίτες ποιοι εκλέχτηκαν στο νέο διοικητικό συμβούλιο του Πανναξιακού ΑΟΝ.

Έχει την υποχρέωση κυρίως απέναντι στους υποψηφίους, κάποιοι από τους οποίους δηλώνουν άγνοια, στους ανθρώπους που πήγαν την Κυριακή και ψήφισαν στο Πνευματικό Κέντρο της Παντάνασσας, αλλά και στους φιλάθλους της ομάδας που περιμένουν να μάθουν ποιοι απαρτίζουν τη νέα διοίκηση.

«Από ότι έμαθα, πήρα «τόσους» ψήφους αλλά δεν ξέρω αν εκλέγομαι» μας είπε υποψήφιος.

Η ανακοίνωση του ποιος βγήκε πρώτος, σίγουρα δεν είναι κάτι το οποίο από μόνο του απαντά στα ερωτήματα που έχουν προκύψει με όλο αυτό το «κρυφτό».

Ας αποφασίσουν λοιπόν οι υπεύθυνοι να σεβαστούν όλους τους παραπάνω και να ανακοινώσουν άμεσα ως οφείλουν τη νέα διοίκηση που όπως φαίνεται δεν ξεκινάει και με τον καλύτερο τρόπο…

(Visited 340 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*