Επιτυχίες των εφήβων πρωταθλητών στίβου του Πανναξιακού Α.Ο. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων

Newsroom
05/08/2020 12:16
 
 
 

Με σημαντικές διακρίσεις επέστρεψαν από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων Νεανίδων που έγινε πρόσφατα στα Ιωάννινα οι έφηβοι πρωταθλητές του Τμήματος Στίβου του Πανναξιακού Α.Ο.

Ειδικότερα, η πρωταθλήτρια Ιωάννα Μάλλη πήρε αργυρό μετάλλιο στον ακοντισμό νεανίδων, ο παίδας πρωταθλητής Γιώργος Μανδηλαράς αγωνίστηκε σε μεγαλύτερη κατηγορία και κατέλαβε την 4η θέση στο άλμα εις ύψος, ενώ ο πρωταθλητής Ντούλα Κριστιάν βρέθηκε στη 10η θέση στο άλμα εις τριπλούν.



Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο. και ειδικότερα το Τμήμα Στίβου του συλλόγου συνεχάρη τους αθλητές για τις επιτυχίες τους και ταυτόχρονα ευχήθηκε καλή επιτυχία στους πρωταθλητές στίβου του συλλόγου Δημητράκη Ανδρέα, Ακτύπη Παναγιώτη και Μάλλη Ιωάννα που θα συμμετάσχουν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ23 και ανδρών-γυναικών που θα γίνει στη Πάτρα το διήμερο 8-9 Αυγούστου.


Επίσης, το Δ.Σ. ευχαρίστησε θερμά τις εταιρίες SEAJETSκαι BLUESTAR για την χορηγία των μηδενικών και εκπτωτικών εισιτηρίων, τον κ. Δημήτρη Καρούση προσωπικώς και τον απλό Ναξιώτη πολίτη που με την αγορά της κάρτας ενίσχυσης του στίβου συνέβαλαν τα μέγιστα στην επιτυχημένη διεκπεραίωση των αποστολών.

(Visited 144 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*