Παρούσα η Νάξος στους αγώνες στίβου Δήλεια 2021

Newsroom
19/10/2021 12:32
 
 
 

 

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν το Σάββατο οι αναπτυξιακοί αγώνες στίβου 11α Δήλεια 2021, τα οποία διεξήχθησαν στο στάδιο του Κόρφου στη Μύκονο.

Την μεγάλη αυτή αθλητική εκδήλωση διοργάνωσαν η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων, ο Δήμος Μυκόνου και ο ΑΟ Μυκόνου, με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, κερδίζοντας το στοίχημα να ξαναφέρουν στους αγώνες τα σωματεία και τους αθλητές.

Περισσότεροι από 300 αθλητές και αθλήτριες από όλα τα σωματεία στίβου των Κυκλάδων, από σωματεία της Αθήνας και της Χαλκίδας, αλλά και ανεπίσημες ομάδες παιδιών από τη Σύρο και την Κέα γέμισαν το στάδιο της Μυκόνου και για πέντε ώρες, δημιούργησαν ένα ενθουσιώδες κλίμα αγώνων με χαρούμενες φωνές και επευφημίες.

Επιπλέον, οι άριστες καιρικές συνθήκες είχαν ως αποτέλεσμα να σημειωθούν αξιόλογες επιδόσεις σε όλα σχεδόν τα αγωνίσματα.


Στα αξιοσημείωτα του αγώνα θα πρέπει να τονιστεί το βαλκανικό ρεκόρ της Φανής Λύκου στο τριπλούν γυναικών (10.97) για την ηλικιακή κατηγορία 45-49, η επιστροφή της – ως μητέρα πλέον – της μαραθωνοδρόμου Ελευθερίας Πετρουλάκη (η οποία αγωνίστηκε στα 3.000μ γυναικών), οι πολυπληθείς συμμετοχές στα 50μ των κοριτσιών της Κ12 (πάνω από 40 κορίτσια) και η απόλυτη επικράτηση των αγοριών του Αρισταίου Κέας στα 3.000 μέτρα των αντρών.

Ο ΑΟ Μυκόνου ευχαριστεί τα σωματεία Ανδριακό, Αίαντα Τήνου, Πανναξιακό, Ναξιακό 2003, Ήφαιστο Θήρας, ΑΟ Πάρου, Παμμηλιακό, ΓΣ Κερατσινίου, ΓΑΣ Χολαργού, ΣΚΑ Χολαργού – Παπάγου, ΠΑΣ Ζωγράφου, Τρίτωνα Χαλκίδας, Γ.Σ Γαλατσίου «Γυμνάσιον», ΑΟ Ερμής Νίκαιας, Πανελλήνιο ΓΣ, Αρισταίο Κέας και Όμιλο Κλασικού Αθλητισμού 4ου Δημοτικού Σχολείου Σύρου για τη συμμετοχή τους στους αγώνες.

Τα αναλυτικά αποτελέσματα υπάρχουν στην σελίδα των αγώνων στο facebook Δήλεια αγώνες στίβου.

(Visited 161 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.