Εύκολος και πεντανόστιμος σπιτικός χοιρινός γύρος

Newsroom.
25/09/2024 06:47
 
 
 

Νέες αυξήσεις στο πιτόγυρο θα έχουμε τις επόμενες ημέρες γιαυτό και εμείς σήμερα θα φτιάξουμε σπιτικό χοιρινό γύρο για να τον απολαμβάνουμε όποτε θέλουμε χωρίς περιορισμούς.

Υλικά:

1,5 κιλό μπριζόλα λαιμού χωρίς κόκκαλο σε λεπτές φέτες.
2 κ.σ. Αλάτι
2 κ.σ. Ρίγανη
2 κ.σ. Γλυκιά πάπρικα
2 κ.σ. Μουστάρδα
200 ml Λάδι

Εκτέλεση:

Λαδώνουμε το κρέας, το πασπαλίζουμε με τα μπαχαρικά και το αφήνουμε να μαριναριστεί για 12 ώρες.
Τοποθετούμε τις μπριζόλες επάνω σε μια σχάρα τη μια επάνω στην άλλη και κατόπιν το πιάνουμε με μερικά ξυλάκια για σουβλάκια για να μην σκορπίσουν.
Βάζουμε ένα ταψί από κάτω με 2-3 ποτήρια νερό για τα λίπη που θα στάζουν.
Ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο στους 180°C αέρα για περίπου μιαμιση ώρα (ανάλογα το φούρνο).
Το βγάζουμε από το φούρνο, το κόβουμε σε πολύ λεπτά κομμάτια και σερβίρουμε!!!

Μπορούμε να τον συνοδεύσουμε με Πάπρικα αλοιφή, Σως φέτας και Μελιτζανοσαλάτα.

Καλή Όρεξη!!!

Πηγή: secretkitchenandtravel.gr

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 413 times, 1 visits today)

One Comment

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*