ΕΑΣ Νάξου: Πασχαλινή προσφορά αγάπης στο Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας

Άκης Αξαόπουλος
01/05/2021 12:04
 
 
 

 

Οι άγιες ημέρες του Πάσχα είναι μέρες αγάπης και προσφοράς. Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου αυτό δεν το ξεχνά και το απέδειξε, ξανά!

Πώς; Προσφέροντας, σε συνεργασία με τους Παραγωγούς του νησιού μας, εκλεκτά ναξιώτικα προϊόντα στο Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας και στα 29 μικρά παιδιά που αυτό φιλοξενεί για το πασχαλινό τους τραπέζι!

Γραβιέρα, Πατάτες Νάξου, αλλά και κατσικάκι και αρνάκι από τα ορεινά της Νάξου, είναι τα προϊόντα που θα απολαύσουν τα παιδιά που φιλοξενούνται στο ίδρυμα, σε ένα Πάσχα ξεχωριστό, με γεύση… Νάξου!

Μάλιστα, η Ε.Α.Σ. Νάξου δεν έμεινε εκεί, αλλά δεσμεύθηκε πως μέσα στις δύσκολες συνθήκες που βιώνει η χώρα λόγω της πανδημίας θα συνεχίσει το κοινωνικό της έργο υποστηρίζοντας δομές που σιτίζουν συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, προσφέροντας τα εκλεκτά προϊόντα της Νάξου που γίνονται ανάρπαστα σε όλη την Ελλάδα.

Στο Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας, που προσφέρει καταφύγιο σε εγκαταλελειμμένα παιδιά εδώ και πάνω από έναν αιώνα, σήμερα φιλοξενούνται 29 παιδάκια προσχολικής ηλικίας 2,5 έως 5,5 ετών από όλη την Ελλάδα.

(Visited 166 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*