Επίσκεψη Βρούτση στη Μήλο

vroutsis milos
admin
11/07/2016 13:47
 
 
 

Δελτίο Τύπου για την διήμερη επίσκεψη του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου και βουλευτή Κυκλάδων Γιάννη Βρούτση στη Μήλο το περασμένο Σαββατοκύριακο εξέδωσε η Τ.Ο. Μήλου της ΝΔ.

Ο κ. Βρούτσης συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου κ. Χατζημάρκο, τον έπαρχο Μήλου κ. Βενάκη, τον δήμαρχο του νησιού κ. Δαμουλάκη, δημοτικούς συμβούλους, φορείς και πολίτες στα Πολλώνια, την Ζεφυρία, την Πλάκα, το Τριοβάσαλο και τον Αδάμαντα.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, «οι συναντήσεις με τους θεσμικούς φορείς και τους πολίτες της Μήλου πραγματοποιήθηκαν σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα. Κοινή αγωνία όλων ήταν η επώδυνη κατάργηση του ειδικού καθεστώτος ΦΠΑ από τον ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που όλοι αναγνώρισαν ότι ήταν απόλυτα διασφαλισμένο με την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Οι αρνητικές επιπτώσεις του μέτρου ήδη έχουν επηρεάσει και αγγίξει τη ζωή τον Μηλιών. Επίσης, αγωνία για το μέλλον εκφράζουν για τα επόμενα και σκληρά μέτρα σε αυξήσεις φόρων που θίγουν τους αδύνατους και χαμηλόμισθους μετά την μεγάλη μείωση του αφορολογήτου που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ. Καθώς επίσης και ο ΕΝΦΙΑ ο οποίος αυξημένος κατά 20{ebf2de1fdbfefdec110a02f4c927aa7ce558be84e5a322e6c41137cb467b3c6d} θα φτάσει σε λίγο καιρό στα σπίτια όλων. Αναφέρθηκαν, επίσης, περιπτώσεις χαμηλοσυνταξιούχων που τους καταργήθηκε το ΕΚΑΣ».

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της Τ.Ο. Μήλου της ΝΔ, ο κ. Βρούτσης ενημέρωσε τους κατοίκους της Μήλου ότι η ΝΔ είναι αντίθετη στην κατάργηση των υποθηκοφυλακείων, λέγοντας ότι «πρόκειται για ένα απαράδεκτο μέτρο που θα βάλει σε αφάνταστη ταλαιπωρία τις ζωή των κατοίκων των νησιών μας». Ο βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ χαρακτήρισε, επίσης, απαράδεκτη την κατάργηση του ΙΚΑ Μήλου κι έδωσε την υπόσχεση ότι θα το επαναφέρει η ΝΔ.

Σημειώνεται ότι σε όλη την διάρκεια της επίσκεψης του κ. Βρούτση στη Μήλο, τον συνόδευαν μέλη της τοπικής οργάνωσης.

(Visited 42 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*