Συρμαλένιος, Συρίγος, Μανιός: «Ιδιαίτερη τιμή η έλευση Τσίπρα στα εγκαίνια του νέου αεροδρομίου της Πάρου»

vouleftes syriza kyklades
admin
26/07/2016 12:22
 
 
 

Ανοιχτή πρόσκληση προς τον λαό της Πάρου και της Αντιπάρου για συμμετοχή τους στα εγκαίνια του νέου αεροδρομίου που θα γίνουν την ερχόμενη Παρασκευή με τη συμμετοχή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα απηύθυναν οι τρεις κυβερνητικοί βουλευτές του νομού κ.κ. Νίκος Συρμαλένιος, Αντώνης Συρίγος και Νίκος Μανιός.

Οι τρεις βουλευτές δεν παρέλειψαν να αναφερθούν και στη χθεσινή υποδοχή του πρώτου αεροπλάνου που προσγειώθηκε στο νέο αεροδρόμιο του νησιού, υποστηρίζοντας ότι «κάποιοι στο όνομα μιας τυφλής αντιπολιτευτικής γραμμής, προσπάθησαν να το μετατρέψουν σε στενή κομματική φιέστα».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση των κ.κ. Συρμαλένιου, Συρίγου και Μανιού έχει ως εξής:

Αγαπητοί φίλοι/φίλες, συμπατριώτες,

Την Παρασκευή 29/7/2016 εγκαινιάζεται στην Πάρο το νέο αεροδρόμιο με συμμετοχή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Το αεροδρόμιο αυτό αποτελεί μεγάλη κατάκτηση του Παριανού και Αντιπαριώτικου λαού, που χρόνια τώρα πάλεψε για να γίνει πράξη ένα έργο ζωτικής σημασίας για τη συνολική ανάπτυξη της περιοχής. Οφείλουμε ταυτόχρονα να εξάρουμε και τη στάση της τοπικής αυτοδιοίκησης διαχρονικά, που συνέβαλε αποφασιστικά στο ξεκίνημα αλλά και στην ολοκλήρωση του μεγάλου αυτού έργου.

Σε αντίθεση με τη σημασία και τον πανηγυρικό χαρακτήρα που πρέπει να έχει το ξεκίνημα του νέου αεροδρομίου, δυστυχώς κάποιοι στο όνομα μιας τυφλής αντιπολιτευτικής γραμμής, προσπάθησαν να το μετατρέψουν σε στενή κομματική φιέστα, οργανώνοντας χθες Δευτέρα 25/7 αντιεγκαίνια με πρωταγωνιστές τον βουλευτή κ. Βρούτση και συνδιοργανωτή τον δήμαρχο και την τοπική οργάνωση της ΝΔ.

Η προσπάθεια αυτή βεβαίως έπεσε στο κενό. Όχι γιατί ιδιοκτήτης του έργου είναι η σημερινή κυβέρνηση, αλλά απλούστατα γιατί ο λαός και η κοινωνία των οποίων κτήμα είναι το νέο αεροδρόμιο, καταλαβαίνει ότι για την Πάρο και την Αντίπαρο αποτελεί ιδιαίτερη τιμή η έλευση του πρωθυπουργού και τα εγκαίνια με συμμετοχή του, για ένα τόσο σημαντικό έργο που ολοκληρώθηκε επί των ημερών αυτής της κυβέρνησης.

Καλούμε λοιπόν όλους τους πολίτες της Πάρου και της Αντιπάρου, πέρα από κομματικά σύνορα, να συμμετάσχουν μαζί μας σ’ αυτή τη μεγάλη γιορτή που σηματοδοτεί μια μεγάλη τομή στην αναπτυξιακή τροχιά όχι μόνο των δύο νησιών αλλά και όλης της ευρύτερης περιοχής.

(Visited 12 times, 1 visits today)