Δημόσιες ευχαριστίες του Επιμελητηρίου Κυκλάδων σχετικά με νέο αεροδρόμιο της Πάρου

neo aerodromio paroy
admin
28/07/2016 13:25
 
 
 

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων εκφράζει την ικανοποίησή του για τη λειτουργία του νέου αεροδρομίου της Πάρου, το οποίο αναμένεται να ενισχύσει τις αναπτυξιακές προοπτικές του νησιού. Με την παρούσα, επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλαν από την αρχή μέχρι σήμερα προκειμένου να γίνει το όνειρο των κατοίκων της Πάρου πραγματικότητα.

Ειδικότερα, και όσον αφορά στην τελευταία φάση της υλοποίησης του έργου, ευχαριστούμε δημόσια το αρμόδιο Υπουργείο (Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων) και την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, το Δήμο Πάρου για την καθοριστική συμβολή του, την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία για τη δημιουργία των προσωρινών εγκαταστάσεων νέου αεροδρομίου Πάρου, όλους τους τοπικούς φορείς, καθώς και τους πολίτες και τους φίλους της Πάρου.

Ιδιαίτερη αναφορά επιθυμούμε να κάνουμε στην αεροπορική εταιρεία Olympic Air που χωρίς την ουσιαστική συμμετοχή της το μεγάλο αυτό έργο δεν θα είχε ολοκληρωθεί, καθώς και για τα πρώτα δείγματα γραφής που έχει δείξει για την περαιτέρω υποστήριξη της Πάρου μέσα από σημαντικές προωθητικές ενέργειες αμέσως μετά τη λειτουργία του νέου αεροδρομίου.

(Visited 21 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*