Γιάννης Βλασερός για το νέο αεροδρόμιο Πάρου: «Η κυβέρνηση εγκαινιάζει έργα άλλων»

blaseros giannis foto
admin
02/08/2016 7:33
 
 
 

Ανακοίνωση για το νέο αεροδρόμιο της Πάρου με ευθείες βολές κατά της κυβέρνησης, εξέδωσε ο γραμματέας του Τομέα Πολιτικής των Νησιωτικών Χώρων του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Βλασερός.

Ο κ. Βλασερός αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η κυβέρνηση «σπεύδει να εγκαινιάζει έργα άλλων», την ίδια στιγμή που καταργεί κάθε ευεργετικό μέτρο νησιωτικής πολιτικής και «βαλτώνει» αναγκαία έργα υποδομής στα νησιά.

Επιπλέον, επισημαίνει ότι αυτό το τόσο σημαντικό έργο «συλλογικής προσπάθειας όπου το ΠΑΣΟΚ είχε μεγάλη συμμετοχή στον προγραμματισμό και την υλοποίηση του» έγινε «αντικείμενο άγριας αντιπαράθεσης μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ», ωστόσο αυτό που μετράει είναι η ολοκλήρωση του και η αξιοποίηση του προς όφελος της Πάρου και της Αντιπάρου.

Το πλήρες περιεχόμενο της ανακοίνωσης που εξέδωσε ο κ. Βλασερός έχει ως εξής:

Ο πρωθυπουργός της χώρας έσπευσε και πάλι στο Αιγαίο για να εγκαινιάσει ένα έργο η ολοκλήρωση της κατασκευής του οποίου απλώς συνέπεσε με τις ημέρες της Κυβέρνησης του.

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αφού, με την αρνητική για τα νησιά πολιτική της κατήργησε κάθε ευεργετικό μέτρο Νησιωτικής Πολιτικής σε βάρος της οικονομίας και του επιπέδου ζωής των νησιωτών μας, σπεύδει να εγκαινιάζει έργα άλλων.

Προσπαθώντας να δικαιολογήσει την αδράνειά της για το βάλτωμα των αναγκαίων έργων υποδομής στα νησιά μας, που οι Κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ  μεθοδικά προγραμμάτισαν, σχεδίασαν και δρομολόγησαν εξασφαλίζοντας τις αναγκαίες χρηματοδοτήσεις, εφαρμόζοντας ήδη απ’ το 2000 μια αναπτυξιακή Νησιωτική Πολιτική, αναλώνεται στις φιέστες των εγκαινίων.

Έτσι η πραγματικότητα  της ολοκλήρωσης ενός τόσο σημαντικού έργου συλλογικής προσπάθειας όπου το ΠΑΣΟΚ είχε μεγάλη συμμετοχή στον προγραμματισμό και την υλοποίηση του, έφθασε να ευτελίζεται και να γίνεται αντικείμενο άγριας αντιπαράθεσης μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ.

Εκείνο πού μετράει στην προκειμένη περίπτωση είναι ότι ένα μεγάλο έργο ολοκληρώθηκε, ιδιαίτερα χρήσιμο για την Πάρο και την Αντίπαρο αλλά και τα γύρω νησιά και καλείται η παρούσα κυβέρνηση με την πολιτική της να αξιοποιήσει τις μεγάλες δυνατότητες του νέου αεροδρομίου της Πάρου.

(Visited 32 times, 1 visits today)