Τα έργα της Κύθνου στο επίκεντρο της συνάντησης Λεονταρίτη-Γαρδέρη

admin
09/02/2015 07:17
 
 
 

Η πορεία των έργων που υλοποιούνται στην Κύθνο, καθώς και η ολοκλήρωση εκείνων που βρίσκονται σε εκκρεμότητα ήταν το αντικείμενο της συνάντησης που είχαν ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης και ο δήμαρχος Κύθνου Σταμάτης Γαρδέρης.

Επίσης, ο κ. Γαρδέρης έθεσε υπόψη του αντιπεριφερειάρχη και ζητήματα που άπτονται του αναπτυξιακού σχεδιασμού της δημοτικής αρχής, τα οποία απαιτούν τη συμβολή και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο κ. Λεονταρίτης, η Περιφέρεια θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες των Δήμων, ιδιαίτερα των μικρών νησιών, οι οποίοι είναι υποστελεχωμένοι και στερούνται βασικών υποδομών. «Ως Περιφερειακή Ενότητα Κυκλάδων θα συνεχίσουμε να έχουμε οδηγό μας το ίδιο μότο: “Συνεργασία, Συνέργεια, Αποτελεσματικότητα” προς όφελος των νησιών και των κατοίκων τους» τόνισε ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων.

(Visited 50 times, 1 visits today)
Latest Post
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.