Νέα ανακοίνωση των ΑΝΕΛ για τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Κυκλάδων

anel logo
admin
21/09/2016 13:50
 
 
 

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει μεταξύ των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Κυκλάδων Μάρκου Βουτσίνου.
Όπως αναφέρει το cyclades24.gr, ο «πόλεμος» ξεκίνησε κατά τη διάρκεια συνέλευσης των εργαζομένων του ναυπηγείου του Νεωρίου, όταν ο κ. Βουτσίνος καταφέρθηκε εναντίον του πρόεδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου και του κόμματος. Μάλιστα, σύμφωνα με την ειδησεογραφική ιστοσελίδα, η δικηγόρος του κ. Βουτσίνου έκανε γνωστό πως ο πελάτης της σκέφτεται το ενδεχόμενο να κινηθεί δικαστικά για τους βαρείς χαρακτηρισμούς των ΑΝΕΛ Κυκλάδων προς το πρόσωπο του.
Κατά πάσα πιθανότητα, το ίδιο ενδεχόμενο σκέφτονται, πάντως και οι ΑΝΕΛ, ο Αναπληρωτής Γραμματέας των οποίων Αθανάσιος Μπέλτσος προχώρησε σήμερα στην εξής δήλωση:
Αντί ο πρόεδρος του εργατικού κέντρου Μάρκος Βουτσίνος να απειλεί ειδησιογραφικό σάιτ των Κυκλάδων που ανάρτησε την ανακοίνωση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και να ζητά να την αποσύρει και αντί να απειλεί τα στελέχη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων που εκφράστηκαν πολιτικά, περιγράφοντας την κατάντια του ως φερέφωνο κομματικού φορέα , θα ήταν προτιμότερο να σιωπήσει και να βάλει την ουρά κάτω από τα σκέλια.
Δυστυχώς για αυτόν η πραγματικότητα είναι σκληρή και αποκαλυπτική. Εργαζόμενοι και πολίτες κατάλαβαν τον ρόλο του. Αν νομίζει ότι ζούμε ακόμη στις εποχές των συμμοριών της μεταπολίτευσης όπου τα ΜΜΕ εκβιάζονταν και έπαιρναν εντολές είναι γελασμένος.
Ο ξεπεσμός ενός εργατοπατέρα είναι εμφανής, αλλά και διασκεδαστικός. Κραυγές τέτοιου τύπου δεν μας φοβίζουν, έχουμε μαζί μας την κοινωνία που τα αφεντικά του κυρίου φτωχοποίησαν.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είμαστε το Αναγκαίο Καλό και καθημερινά το αποδεικνύουμε με τις πράξεις μας. Αυτό το γνωρίζουν τόσο οι εργαζόμενοι στο Νεώριο , όσο και οι θεσμικοί φορείς του νησιού που έχουν ανοιχτούς ορίζοντες και όραμα για το νησί τους. Περαστικά σας πρόεδρα…..

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

(Visited 29 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*