Εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου Διοικητή της Π.Υ. Ερμούπολης στον Γ. Λεονταρίτη

leontaritis mavraganis
admin
28/09/2016 14:39
 
 
 

Τον αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων και πολιτικό προϊστάμενο της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας Κυκλάδων Γιώργο Λεονταρίτη επισκέφθηκαν χθες ο Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Νοτίου Αιγαίου, Αρχιπύραρχος Άγγελος Τριπολιτσιώτης και ο νέος Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ερμούπολης, Επιπυραγός Μαυραγάνης Παναγιώτης.

Η συνάντηση διεξήχθη σε θετικό κλίμα, με τις δυο πλευρές να καταλήγουν στο κοινό συμπέρασμα περί αναγκαιότητας του συντονισμού των δράσεων και της συνένωσης των δυνάμεων μεταξύ των δύο φορέων για την αντιμετώπιση των φαινομένων έκτακτης ανάγκης, της λήψης συγκεκριμένων μέτρων πρόληψης και αντιμετώπισης των φυσικών καταστροφών, καθώς και του συντονισμού των υπηρεσιών σε περίπτωση εκδήλωσης τους.
Ο κ. Λεονταρίτης δήλωσε γνώστης των προβλημάτων υποστελέχωσης και κτιριακών υποδομών που αντιμετωπίζει το Πυροσβεστικό Σώμα στις Κυκλάδες, ευχήθηκε στον νέο διοικητή της Π.Υ. Ερμούπολης καλή επιτυχία στο έργο του και επανέλαβε τη δέσμευση της περιφερειακής αρχής να σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης στην επίλυση των προβλημάτων του Σώματος.
Ας σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο αντιπεριφερειάρχης έκανε δεκτό το αίτημα του Διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Νοτίου Αιγαίου για τη συμμετοχή πεζοπόρου τμήματος της Πυροσβεστικής και των εθελοντικών ομάδων της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στην παρέλαση για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου στη Σύρο.

(Visited 52 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*