Απάτησε το άντρα της με υπάλληλο του σε πλοίο των Κυκλάδων

apistia
admin
05/10/2016 22:52
 
 
 

Εργάστηκε σκληρά ο κακομοίρης ο σύζυγος όλο το καλοκαίρι στο κατάστημά του και αφού πήγαν καλά οι δουλειές αποφάσισε να πάει ένα ταξιδάκι την αγαπημένη του γυναικούλα.

Ξεκίνησαν λοιπόν από ένα νησί των Κυκλάδων να πάνε στον Πειραιά και από εκεί θα συνέχιζαν τις διακοπές τους.

Λίγο τα μποφόρ, λίγο η αδιαθεσία της κυρίας, την έκαναν να μην αισθάνεται καλά και να ζητήσει από τον άντρα της κατά την διάρκεια του ταξιδιού να τις κλείσει καμπίνα.

Εκείνος για να νοιώσει καλύτερα η γυναικούλα του τις έκλεισε μια δίκλινη καμπίνα.

Η κυρία γνωρίζοντας ότι ο άντρας είναι θεριακλής στο τσιγάρο και ότι του αρέσει να χαζεύει το ταξίδι, βρήκε και έναν άλλο γνωστό του μέσα στο πλοίο και άρχισαν την κουβέντα, ήταν σίγουρη ότι θα ήταν μόνη εκεί. Τα είχε όλα κανονισμένα….

Στο ίδιο πλοίο ήταν και ο εραστής…Αναστέναξαν μέχρι και τα φιλιστρίνια!!!!

Κάποια στιγμή ο κακομοίρης ο σύζυγος πήγε να δει τι κάνει η γυναικούλα του. Με το που έφτασε έξω από την καμπίνα έμεινε άφωνος. Ουρλιαχτά και φωνές καλοπέρασης….

Κράτησε την ψυχραιμία του και περίμενε να τελειώσουν και να ανοίξει η πόρτα της καμπίνας. Όταν άνοιξε μετά από καμιά ωρίτσα περίπου και είδε ποιος ήταν άρχισε ένα τρελό κυνηγητό στους διαδρόμους του πλοίου!!

Μπροστά να τρέχει ο εραστής, που ήταν και υπάλληλος του συζύγου, πίσω ο σύζυγος και μερικά μέλη του πληρώματος που προσπαθούσαν να αποφύγουν τα χειρότερα.

Την συνέχεια δεν την ξέρουμε αλλά λογικό είναι να μην συνεχίστηκαν οι διακοπές τους…

Το συμβάν το πληροφορηθήκαμε από κάποιον που ταξίδευε στο πλοίο. Για λόγους εχεμύθειας δεν αναφέρουμε το όνομα του πλοίου και το νησί.

 

Πηγή: alldaynews.gr

(Visited 28 times, 1 visits today)