Σύρος: Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων

seminario efet
admin
02/11/2016 8:20
  •  
  •  
  •  

Τη διεξαγωγή εκπαιδευτικού σεμιναρίου στη Σύρο σχετικό με θέματα Υγιεινής & Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) ανακοίνωσε το Επιμελητήριο Κυκλάδων.
Το σεμινάριο, διάρκεια 10 ωρών, θα πραγματοποιηθεί στη συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου ως εξής:
*Δευτέρα 14 Νοεμβρίου: 16:00-21:00
*Τρίτη 15 Νοεμβρίου: 16:00-21:00
Υπενθυμίζεται, ότι η συγκεκριμένη εκπαίδευση είναι, όπως ορίζεται από τη σχετική νομοθεσία, υποχρεωτική για επιχειρηματίες και υπαλλήλους που απασχολούνται σε επιχειρήσεις που παράγουν/μεταποιούν/εμπορεύονται/διακινούν τρόφιμα. Διενεργείται δε, βάσει των όρων και των προϋποθέσεων που θέτει ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.), ο οποίος είναι υπεύθυνος για την έκδοση των πιστοποιητικών.
Η αξία συμμετοχής διαμορφώνεται σε 70€ κατ’ άτομο, με επιπλέον 30€ για το παράβολο υπέρ του Ε.Φ.Ε.Τ. Για την έκδοση των πιστοποιητικών από τον Ε.Φ.Ε.Τ. όλοι οι συμμετέχοντες είναι απαραίτητο να συμμετάσχουν στην γραπτή αξιολόγηση η οποία διεξάγεται στη συνέχεια κατόπιν προγραμματισμού από τον Ε.Φ.Ε.Τ.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Παναγιώτη Θεοδωράκη (τηλέφωνο 22810 82346, εσωτερικό 3) ή να υποβάλλουν απευθείας την αίτησή τους στον σύνδεσμο http://www.e-kyklades.gr/articles/article.jsp?context=103&categoryid=2561&articleid=40180.
Τέλος, το Επιμελητήριο Κυκλάδων καλεί τους επιχειρηματίες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε σχέση με την επιλογή του εκπαιδευτικού φορέα, καθώς έχουν παρατηρηθεί κρούσματα εταιρειών που διοργανώνουν σεμινάρια χωρίς την έγκριση του ΕΦΕΤ ή υπόσχονται ότι θα διοργανώσουν σεμινάρια χωρίς αυτά να υλοποιούνται.

(Visited 11 times, 1 visits today)